skolyoz

Skolyoz var şu fotoğrafta kaç derece skolyoz olduğunu bilen var mı bi doktor 25 derece dedi biri 12 derece dedi birisi fitness yapma diyor birisi yap diyor fitnessa başladım daha çok yamulur mu belim acaba deliricem bi yardım edin devlet hastanelerinde şu hastalıktan anlayan bi doktor Önerin kafayı yedim ya yaş 18 boy 1.80 kilo 70

Eklentiler

• 1D62E98E-2892-4E8E-86CF-289348B81392.jpeg
    1D62E98E-2892-4E8E-86CF-289348B81392.jpeg
    51,8 KB · Görüntüleme: 448
Bende de skolyoz vardı. Önce ortopedi doktoruna film çektirdim. O tabii ki omurgaya yük binmeyecek dedi yani fitness uygun bir spor değil bu hastalık için dedi. Aynı hastaneden spor hekimine gittim derece düşük aynen devam edebilirsin sorun yok dedi ve fizyoterapiye gitmemi önerdi. Aynı hastaneye fizik tedavi bölümüne gittim oradan da hareket yazdılar. Sonra fizik tedavi ünitesinde hareketleri gösterdiler. Halen hareketleri uyguluyorum ve son filmde skolyoz gerilemiş. Bu arada fitnessa haftada 6-7 gün aynen devam ettim. Bu arada spor hekimini her hastanede bulamazsın şehir hastanelerine bak en yakın ildeki. İkinci bir husus skolyoz teşhis filminde çok radyasyon var spor hekiminde tekrar çektirme çektirdiğin yere git ve sonucu ve cdyi iste verirler.

Ortopediste veya fizyoterapiste git.
Gittim ama işte her biri farklı şeyler söylüyo İstanbul’da yaşıyorum tanıdığınız bi doktor varsa önerebileceğiniz söylemeniz iyi olur[DOUBLEPOST=1565003889][/DOUBLEPOST]
Bende de skolyoz vardı. Önce ortopedi doktoruna film çektirdim. O tabii ki omurgaya yük binmeyecek dedi yani fitness uygun bir spor değil bu hastalık için dedi. Aynı hastaneden spor hekimine gittim derece düşük aynen devam edebilirsin sorun yok dedi ve fizyoterapiye gitmemi önerdi. Aynı hastaneye fizik tedavi bölümüne gittim oradan da hareket yazdılar. Sonra fizik tedavi ünitesinde hareketleri gösterdiler. Halen hareketleri uyguluyorum ve son filmde skolyoz gerilemiş. Bu arada fitnessa haftada 6-7 gün aynen devam ettim. Bu arada spor hekimini her hastanede bulamazsın şehir hastanelerine bak en yakın ildeki. İkinci bir husus skolyoz teşhis filminde çok radyasyon var spor hekiminde tekrar çektirme çektirdiğin yere git ve sonucu ve cdyi iste verirler.
Filme bakarak ne dersin senin skolyoz ufak demişsin benim ki kadar var mı filmdeki kadar

Back
Yukarı