size danışmam gereken bi konu var

Elini kızın omzuna at artık ya...Kız bildiğin yazmış sana,senden hoşlanmayan hiçbir kız yapmaz bunları sana...Bakmış senin yapcağın yok kız atıyor ilk adımları...Helal olsun kızdaki cesarete...

iyi günler size herşeyi başından anlatıyim benim bi iki üç senelik aramın hep iyi olduğu bi kız ark vardı ama arkadaş gözüyle bakıyodum fakat sanki bu sene bişey oldu sürekli yakınlaşmaya başladık sarılmalar yavşamalat filan ama ben temkinli davranıyorum şuana kadar hep kızın seviyesinde kaldım yani kızın bana yavşadığından daha fazlasını yapmadım çünkü anlamadığım bi konu var bana hala arkadaş gözüylemi bakıyo ama arkadaş gözüyle bakıyosa ne bu bukadar yakınlaşma yanlış bi hareket yapıp iyi bi arkadaşımıda kaybetmek istemiyorum açıkçası şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Canım kardeşim bak benden tavsiye.Beklersen kaybedersin alırlar kızı.Hemen bi harekette bulun içine atma pişman olursun.Kız bence terslemeyecek ama terslerse senin içine atmandan binlerce defa iyi bu.

• Like
Reactions: Azi
Of hocam ya yemin ediyorum canım çekti :( Sevgilisi olan var olmayan var :( Birden de söylenmez ki lap diye :(

hahaha abi üzülme sende ben bu kızı hala anlayamadım bi çok yakınız bi normal normal olunca başkalarıyla konuşuyo filan anlamadım kıskanmamı mı bekliyo yoksa arkadaş olarak mı bakıyo çok garip bi durum cidden

21 yaşındasın,hangi üniversitede okuyorsun?Tercihlerimde orayı yazıcam :D

fazla gazı dayamayın televizyonlara çıkar mazallah sonra azmettirici diye sizide götürürler arada :D :D

ıyı keklendık adam 17 yasında bızden tıyo alıyor tavsıyem.kızlardan uzak dur elınle daha cok zaman gecır..

• Like
Reactions: Azi
Back
Yukarı