size danışmam gereken bi konu var

iyi günler size herşeyi başından anlatıyim benim bi iki üç senelik aramın hep iyi olduğu bi kız ark vardı ama arkadaş gözüyle bakıyodum fakat sanki bu sene bişey oldu sürekli yakınlaşmaya başladık sarılmalar yavşamalat filan ama ben temkinli davranıyorum şuana kadar hep kızın seviyesinde kaldım yani kızın bana yavşadığından daha fazlasını yapmadım çünkü anlamadığım bi konu var bana hala arkadaş gözüylemi bakıyo ama arkadaş gözüyle bakıyosa ne bu bukadar yakınlaşma yanlış bi hareket yapıp iyi bi arkadaşımıda kaybetmek istemiyorum açıkçası şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Şimdi benim başını çektiğim bir grup varki.
Öyle sarılma diyince kavrama.
Yavşama diyince okşama aklımıza gelir.
Yani senin durumunu anlamak için empati yapmaya çalışıyorum.
Ama benim ilişkiler kontrol %100 bende oluyor.

test et dudaktan bı opucuk arkadasınsa senle 3 gun konusmaz sana hastaysa zaten sorun yok bu tavsıye cok cıddıdır kolay gelsın :)

onurr haklı kızdan kanka olmaz ;)
dediğimi destekleyen çok söz var: ateşle barut, kanka ayağı... :D
rahat ol hafiften ağzını arama çünkü kaçamak cevaplar verecektir direk dal gitsin thums:

Kız sana yazmış hacıııı...Daha ne bekliyorsun sana çıkma teklifi etmesini mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
ne arkadası sen coktan arkadaslıktan cıkarmıssın hatunu.barı nıyetını bellı et..bıdaha soyluyorum erkek adamın kızdan kankası olmaz

• Like
Reactions: Azi
zaten evıne gelmısse ve hala arkadassanız sende bı sorun var :)

• Like
Reactions: Azi
Bu olaylardan sonra arkadaş kalamazsınız...O günler geride kaldı...Biraz dışarıda zaman geçirin,sonra sizin eve geçerseniz...

Back
Yukarı