Sizde surekli kuculuyormus gibi hissediyor musunuz

İyi gunler herkese koluma bakiyorum zaman zaman ve kuculuyormus gibi hissediyorum sizdede oluyor mu acaba yoksa tik gibi bir sey mi

Sent from my iPhone using Tapatalk

:) kolunu aktif işlerde kullqndıgında kan oraya hareket eder bu hem kasın varlığını hisetmene hemde biraz kalın durmasına sebeb olur dinlendiginde hareketsiz kaldıgında uykudan uyandıgında kan vucuda eşit dagıldıgından kollar küçük gözüke bilir

Hocam sen kola baya takmış durumdasin kol gelişimi yada omuz veya kanat bunlar birazda genetikle alakali mesela ben karın ve göğüs dışında herseyden memnunum calismadigim daha doğrusu onemsemedigim halde kollarım bana göre yeterli ölçüde ama göğüs genetigim çok kötü haftada iki kez sıkı çalışmama rağmen olmuyor ama yinede pes etmek yok tabi bu arada off günlerde bende vücudumu beğenmiyorm ama normalde nasılsa öyle görünüyor merak etme inşallah kolun 42 cm bulur valla ben 2 yılda ancak 45 oldu :))

Gezegenler arası uydu

Hocam sen kola baya takmış durumdasin kol gelişimi yada omuz veya kanat bunlar birazda genetikle alakali mesela ben karın ve göğüs dışında herseyden memnunum calismadigim daha doğrusu onemsemedigim halde kollarım bana göre yeterli ölçüde ama göğüs genetigim çok kötü haftada iki kez sıkı çalışmama rağmen olmuyor ama yinede pes etmek yok tabi bu arada off günlerde bende vücudumu beğenmiyorm ama normalde nasılsa öyle görünüyor merak etme inşallah kolun 42 cm bulur valla ben 2 yılda ancak 45 oldu :))

Gezegenler arası uydu

Benim daha 2 ay 10.gunum kolum 37 zaten ama tesekkur ederim dualar guzeldir :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
Yukarı