sizce supplementler agirmi bakarmisiniz?

Arkadaşlar merhabalar 3 senedir yapıyorum 1 ay sonra 4. Seneme gireceğim ayrica body de. Ama aklıma takildi bu supplementler sizce karaciğeri yorarmi?

1-Musclepharm assault 1 ölçek idman öncesi
2-Musclepharm Bcaa 3.1.2 3 adet idman öncesi
3-scivation xtend idman sirasi 1 ölçek bcaa
4-dymatize whey isolate bir ölçek yanina 3 kapsül bcaa musclepharm.idman bitimi

Evet beyler sizce agirmi olmuş oluyor ttavsiyeleriizi almak istiyorum

Supplementler ağır değil sıkıntı yok ama iki ayrı bcaa kullanman sivilce yapar. İkı servis xtend aldıgim gunlerde gogusumde sivilce cıkıyordu o açıdan

H
Supplementler ağır değil sıkıntı yok ama iki ayrı bcaa kullanman sivilce yapar. İkı servis xtend aldıgim gunlerde gogusumde sivilce cıkıyordu o açıdan
Hocam bodyciler ayrıca kan testi de yaptırmak zorunda. Hane sağlık acisindan. CK herkesin sorunu bilirsin sen. 867 cikti çok sert çalışiyorum ve idman dan sonraki gün kan verdim. Doktorlar sporcularda böyledir normaldir dedi ama ben supplementler sen şüphelenip ara verdim bi sure. Buna ne dersiniz? Sizce CK yuksek çıkması normal mi ? Diğer bulgular gayet temiz.

Duzelttim hocam zaten fazla dedi BCAA ya herkes. İdman öncesi assault bir ölçek, idman bitimi whey ve BCAA. Kafi bence. Sizce?
Bcaa yi antreman sırasında almanı tavsiye ederim whey i antremandan 40 dk-1 saat sonra kesinlikle bir karbonhidratla alman daha iyi olur nox ürününü zaten antremandan önce alıyorsun onuda sıvı bir karbonhidrat(üzüm,nar suyu vs) veya creatine le alman daha etkili olur
Mesela bende granade in N.O ürünü var 1-2 corba kasigi pekmez le creatine karistirip alıyorum ardindan N.O ürünü nü iciyorum güzel etki veriyor denemeni tavsiye ederim

Back
Yukarı