Sizce Protein Tozu Kullanmalımıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kalkan333

Yeni Üye
Merhaba ben ahmet

1 aydır vicut çalışıyorum body forumdaki programları uyguluyarak dumbeller ile çalışıyorum kaslarım oldukça belirginleşti bunun sebebi zayıflığım diye düşünüyorum
3u5sq.jpg

1 ayda evde çalışmakla iyi vicut yaptımı düşünüyorum

50 kiloyum bu yüzden protein tozu aldım

ÖZELLİKLERİM

kilom : 50

boyum : 175

yaşım : 16

Protein Tozunun Markası : BULK

günce sabah akşam 2 ölçek kullanıyorum

forumda okudama göre 3 aydan erken başlanmamalı bide kara ciğerde sorunlara sebep oldunu söylüyolar bu yüzden aldıma pişman oldu :(

zayıflığım nedeni ile sizce protein tozuna devam etmelimiyim yoksa bırakmalımıyım

not : kullanalı 2 gün oldu bide tozun fiyatı : 50 tl

Yardım ederseniz Sevinirim :)

Bu aralar çok duyuyorum BULK marka protein tozunu, hiç bir bilgiye ulaşamadım ne yazıkki. Keşke almadan önce biraz forumuda araştırsaydın.

Ben de forumda sık görmeye başladım markayı. Bu olabilir mi?

00044.jpg

https://www.bulkpowders.com.au/

Ürün yelpazesi bayağı geniş. Kreatin, amino asit, pre workout felan bayağı çeşit var. Alınan miktar arttıkça fiyat bayağı iniyor.

Protein tozlarının değerlerini buraya yazdım ama sonra sayfa kapandı şimdi üşeniyorum bir daha yazmaya. Bir de protein tozlarının natural çeşitleri de var. Natural olanlar hem daha ucuz hem de protein değerleri vs. daha iyi. Kafamı karıştırdı bu. :confused: Enzim katılmamış hali felan mı?

Firmanın kökeni Avustralya. Ben pek anlamam supplementlerden bilen birinin bakması iyi olur. Dış görünüşüne, reklama önem vermek yerine kalitesine güvenen bir firma gibi görünüyor. :)

Bilgilerin İçin Sağol :)

Ben de forumda sık görmeye başladım markayı. Bu olabilir mi?

Eki Görüntüle 14942

https://www.bulkpowders.com.au/

Ürün yelpazesi bayağı geniş. Kreatin, amino asit, pre workout felan bayağı çeşit var. Alınan miktar arttıkça fiyat bayağı iniyor.

Protein tozlarının değerlerini buraya yazdım ama sonra sayfa kapandı şimdi üşeniyorum bir daha yazmaya. Bir de protein tozlarının natural çeşitleri de var. Natural olanlar hem daha ucuz hem de protein değerleri vs. daha iyi. Kafamı karıştırdı bu. :confused: Enzim katılmamış hali felan mı?

Firmanın kökeni Avustralya. Ben pek anlamam supplement konusundan. Bilenlerin bir bakması iyi olur. Dış görünüşe, reklama çok önem vermek yerine kalitesine güvenen bir firma gibi görünüyor. :)

Verdiğin Bilgiler İçin Çok Teşekkür Ederim :) ama protein tozu kullanmam sakıncalımı onuda bi öğrensem :(

Son kullanım tarihine bak ürünün... Eğer yakın değilse bir süre ürünü kullanmadan spora devam et ancak uygun biçimde beslenmeye başla, kilo almak için iyi beslenmen gerekiyor. Birkaç ay sonra gerçekten ihtiyaç hissedersen kullanmaya başlarsın.

Arkadaşlarında dediği gibi biraz bekle sabah kavaltına falan dikkat et vucüdu oturtana kadar istediğin seviyeye gelene kadar yumarta tavuk peynir falan ye doğal yollardan al yani proteini şuan alman için henüz daha çok erken...

yanlış anlama ama daha çok küçüksün
yemeğini sağlam ve uygun ye uykunu iyi uyu bunlar sana protein tozundan daha çok şey kazandıracakır
ben protein tozuna karşıyım ancak profosyonel olarak yapanlara sözüm yok

yanlış anlama ama daha çok küçüksün
yemeğini sağlam ve uygun ye uykunu iyi uyu bunlar sana protein tozundan daha çok şey kazandıracakır
ben protein tozuna karşıyım ancak profosyonel olarak yapanlara sözüm yok

Hepinize Çok Teşekkürler Bilgileriniz İçin 3 Ay Sonra Kullanmayı Düşünüyorum :D

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en-ok-sorulan-sorular-ve-t11375.html

Arama Kelimeleri :

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı