Önceden tanıdığım bir kız vardı sonradan tekrar aynı dersanede karşılaştık.Kıza aşık oldum.Sevgimi her zaman belli ettim.Ama bildğiğinden emin olamadım.Kızla konuşmadan önce zaten sevdiğimi biliyomuş en yakın arkadaşına söylemiş bende öğrendim sevdiğimi bildiğini.Kızla normal arkadaşken çok garip davranmıştı.Bi yandan sevdiğimi bile bile kanka ayağı vardı.Ben hiç demedim tabi.aynı dersaneye başladığımızda kızda benden hoşlanıyor gibiydi ve hiçbi şekilde kanka felan da demiyodu.Sonradan demeye başladı.Diğer yandan sevdiğimi bile bile ben dersaneyi bıraktığımda bana sarılıp sensiz dersane çok sıkıcı,çekilmiyor gibisinden bişeyler demişti.Ayrıca bazen çok yakın bazen çok uzak davranıyodu.Sabit bi tavrı yoktu.Kızla konuştuğumda ise sevdiğimden haberi olmadığını söyledi.Bana karşı hiçbişey hissetmediğini ve arkadaş kalmamız gerektiğini.Kızın bana hiçbişey hissetmemesini anlarım fakat bu tavırları resmen umut vermek değilmiydi sizce ? Ayrıca bundan sonra nasıl davranmalıyım geçen günlerde baktı gözlerini hiç kaçırmadan çaktırmadan bi bakış değildi kafamı çevirdim.