Sizce Hardline L-Karnitin Thermo 1000ml+ Cla Almalımıyım

Sizce Hardline L-Karnitin Thermo 1000ml+ Cla Almalımıyım?

• Paran varsa al

Votes: 0 0,0%
  • Almana hiç gerek yok

• Sadece L-Karnitin al

• Sadece CLA al

• Total voters
    0
Herkese Merhaba,
öncelikle kendimden bahsediyim. 1.84 Boyunda 104 Kiloda 18 yaşında birisiyim üniversite 1.sınıfım ve derslerim akşam saat 5'ten sonra başlıyor.
Haftada en az 3 en çok 4 gün spora gidiyorum. Düzeni yeni oturttum, Spor salonuma kaldığım yurdun uzaklığı 30 dakika (yürüyorum)
Antremanlarım 40 dakika ( 10 ar dakika bisiklet koşu eliptik vs...) kardiyo
daha sonra 8-10 hareket çalışıyorum. 4 ü her spora geldiğimde yaptığım mekik twist vs. diğer hareketlerde gün gün farklı omuz,bacak vs.
Spora sabah gidiyorum.
HEDEFİM:
80-85 kg olmak
yağ oranımı azaltıp ( şuan kaç bilmiyorum ) Six pack ler için ortam hazırlamak :D
4 Ay içinde 20-25 kilo felan vermek istiyorum kısaca deri sarkması vs. olmadan sağlıklı beslenip zararlı şeyleri bırakarak ...

Şimdi sorularım şunlar herkes bildiğince cevap yazarsa sevinirim.

1- Arkadaşım protein tozu verecek markası
Weider Premium Whey Protein
son kullanma tarihinin bitmesine 1 ay var, boşa gitmemesi için bende kullanacağım. malum fiyatı baya tuzlu :D ve yurtta kaldığım için yeterince protein alamıyorum.
bunun kilo vermeme veya görünüşüme, kilo vermeden kullandığım için kötü bir etkisi olur mu?

2- Spor hocam ve arkadaşlarımdan L-Karnitin ve CLA tavsiyesi aldım. Sizce bunları kullanmalı mıyım? zira 1 haftadır diyetteyim yerimde sekiyorum :D
hayır anlamadığım şey nasıl kilom o kadar diyet ve spora rağmen 1 kilo arttı :D

benim araştırmalarım ve düşüncelerime göre L-Karnitin spor esnasında vücudu dinç tuttuğundan dolayı spor verimli olacak. CLA ise neye yaradığını pek anlamadım ama metebolizma falanmış galiba :p

neyse çok zengin değilim ama ayda 150TL gibi bir harcama da yapabilirim spor için. Bana tavsiyesi olan arkadaş ve hocalarım beni yanıtsız bırakmazsanız müteşekkir olurum. İyi Günler Herkese

Back
Yukarı