sizce hangisi????

endless

Üye
bu sene iş dolayısıyla salona gitme imkanım olmayacak,evde çalışmak için agırlık sehbası düşünüyorum fakat karar veremedim...ben 2 ürün arasında kaldım,sizce hangisi? ya da bunların dışında tavsiyeleriniz olursa sevinirim.

ADLER WB 850 AĞIRLIK SEHPASI

MARCY MWB-544 AĞIRLIK SEHPASI

bench_O

tavsiyen için sağol,bu makaralı sistem olayı ne derece sağlıklı olur bilemiyorum,nihayetinde bir istasyon aleti değil,zamanla problem çıkarırmı diye düşündüm...

Altta bilgiler verilmiş, makaralarda iplerin 900kg'a kadar dayandığı belirtiliyor ancak 900kg sana yetmiyorsa bilemem:D

yok be birader :badgrin: halat sağlamlığında hemfikiriz... şimdi şu var adam oraya dikmiş demiri, güzel,,,bu tarz istasyon aletlerinin görevlerini yüklediğin makinalar 3 gün sonra gıcırdamaya başlar,yag ister,yağladın,, ilk resimde pazu press için sehbası var sanırım,,sök tak yağlı yağlı... yoksa o düzenle ne yaparsın bi arka kol bi sırt bildigim kadarıyla,,e arka kolda azami, hadi bas ya,,, yok öle bi dünya da 50,sırttada zaten öle bi dünya yok 80-90 bas : ) ki adam 900 diyo :)) benim tereddüt ettgim noktalar farklı...

edit (diez) : kişilere nickleri ile hitap ediniz!!

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
Yukarı