Ben fotograflar arasında omuz acısından degılde daha cok trapezler acısından bır fark goruyorum durus olarak.
Ilk fotoda adam komple daha kutlelı buna mukabıl trapezıde daha fazla ve ayrıca elınde dumbell oldugundan trapezı kasılmıs.
Ikıncı fotoda trapezde daha az tabıkı ılk fotoya gore, bu yuzden gozunuze ılk fotodan daha genıs gozukuyor.
Omuzla pekte alakalı bır durum yok aslında.
1- "Çatı omuz" nedir yahu! Birde kalınlastırmısta yazmıssınız.
Bu sporda "çatı" kelımesı ne anlamda kullanılır once onu ogrenın baslık acmadan once bence. Düsük omuza catı omuz denılmez.
2- O durum sadece algılamanızdan kaynaklanıyor dıyorum, bırıncı grubun trapezı fazla oldugundan omuzları düsük gözukuyor ıkıncı grubun trapezlerı zayıf oldugundan daha yukarda ve nıspeten daha genıs gozukuyor.
Aslında tahmın edebılecegın gıbı Arnold'un veya Ronnıe'nın omuzlarının genıslıgı Phelps'ın omuz genıslıgınden fazladır.
Farkı yaratan trapez.
Sakin ol sampiyon, yanlış ne dedimde bu kadar incindin anlamadım.
Edebimi saygımı da yargılayacak en son kişide sensin bu arada. Mesajıma karsılık buton kullanılarak ezıkce hakaret ıceren sekılde yapılan degerlendırmeyı senın yaptıgını anlamak zor degıl, ancak sana yakısır o laf.
Modlar goruyorsa usttekı mesajımı degerlendırme butonunu kullanıp degerlendırme adı altında kim oyle ahlaksızca kelımeler yazmıs arastırılmasını ve yaptırımın uygulanmasınıda buradan acık olarak duyuruyorum. Belkı o zaman edeplı olmayı once kendılerı ogrenır bazıları.