Sizce Gereklimi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
15 Yaşındayım 75 kgyim 1haftadır spor salonuna gidiyorum Sizce ilaç ,protein tozu vs gereklimi ne kadar süre sonra başlamalıyım ?bench_Oweightlifter

bonatschi yada diez basligini kilit+cop yapmadan cevap verim:D hayir hicbise gerekmez forumda genclere yonelik flexor hocanin yazdigi program var onu uygula dogal ve saglam beslen

DontSpeak, ilk 2-3 ay yenı baslayan kısıler dusuk agırlıklarla calıstıklarından dolayı normal besınlerden ıyı bır sekılde proteınını karsılayabılır. 3-4 aydan sonrada duzenlı beslenırsen proteın tozuna o kadar gerek kalmaz. Ama tabı antremandan sonra kana hızlı karısabılecek sey proteın tozudur. Ben proteın tozsuz 5 senedır yapan tanıyorum bu sporu bı eksıgınıde gormedım ama tabı kullanma demem bende kullanıyorum onemlı olan beslenme.

Bana sorarsan, hiç başlama derim. Bunu dememdeki ilk faktör yaşın. Henüz gençsin ve vücudunun doğal ve sağlıklı beslenmeyle gelişmeyi sürdürmesi gerek. Gelişimin tamamlandığında da kullanmak zorunda değilsin. Tek yapman gereken çok disiplinli ve düzenli beslenmen. Bu düzeni oturtabilirsen ek besine ihtiyacın kalmayacak; ama eğer ki beslenme düzeninde eksiklikler olduğunu hissediyorsun, son çare olarak bu eksikleri ek besinlerle tamamlamaya çalışman en doğrusu olur. Yani ek besinleri amaç için değil son çare olarak bir araç gibi kullanmanı tavsiye ederim ben.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı