sizce en kötü sinema oyuncusu kim?

birazda sinema dünyasındaki rolünün hakkını veremiyen oyunculardan sözedelim bana göre en kötü oyuncular yağmur atacan ve sinem kobal çok yapmacık oynuyorlar tabi bu benim şahsi fikrim

Bence başlığı sinema, tiyatro eğitimi alan ve rolünün hakkını veremeyen oyuncular şeklinde değiştirsek daha doğru olur. Çünkü piyasada oyunculuğa soyunan bir sürü şarkıcı, manken var bildiğiniz üzere ve çoğuda ne yazıkki rolünün hakkını veremiyor... Başaran var: Cem yılmaz, Ata Demirer daha bir sürü. Ama bir Seda Sayan varki, kadında mimik yok, botoks yaptırmaktanmıdır ne:D

haklısın mestano işi sadece oyunculuk olanları değerlendirelim şarkıcı manken vs değil oyunculuk eğitimi almış fakat hala iyi rol yapamayan sanatçılardan sözedelim demek istemiştim

Ben Affleck ve kardeşi, bence ikiside berbat.
Gerçi Ocean's Eleven'da o kadar kötü durmuyordu kardeşi ama hep ağlar gibi sızlanarak konuşuyor. Sonra tip olarak çocuk gibi geliyor bana, Gone Baby Gone iyi filmdi ama o herif filmden aldığım zevki berbat etti!
Ben Affleck'te ruhsuz, cansız bir oyuncu benim gözümde.

sinema ya da tiyatro eğitimi aldı mı almadı mı bilmiyorum bu isimler. :D
benim berbat oyuncularım;
teoman, sinem kobal, cansu dere,pınar altuğ,kenan ışık,mahsun kırmızıgül,keremcem,vildan atasever.

selena kadrosunun oyunculuğu toptan rezalet zaten

musclefan harika örnekler wermişin mehmet ali erbilde berbat bence çok gereksiz biri zaten

rockbalboa7 sen sardın bu anket tarzı şeylere :)
mehmet ali erbil tabiki.filmine giden insanları anlayamıyorum.

Kıvanç Tatlıtuğ, Keremcem, Yağmur Atacan, Pınar Altuğ...
Gamze Özçelik'in oyunculuğundan iğreniyor ve oyunculukla alakasız bir karakter ancak böyle olur diyorum. Arkadaş arasında kısa film yapcak olsam, bedavaya bile oynatmam onu :D Üstüne para vermesi lazım ancak.

kötü çok saymakla bitmez gerçekten.. ama Kadir İnanır ve Kemal Sunal gibi sanatcılar birdaha gelmez.. yenilerden tabii ki Cem Yılmaz

kötü çok saymakla bitmez gerçekten.. ama Kadir İnanır ve Kemal Sunal gibi sanatcılar birdaha gelmez.. yenilerden tabii ki Cem Yılmaz

Kadir İnanır'ın eski filmlerini çok severim ama 2000'den yaptığı yapımların neredeyse hepsi başarısız, Komiser Şekspir fena değil. Yakışıklı adammış zamanında:D Aslında Vg yapsaymış çok iyi olurmuş, sağlam bir altyapısı var:D

benim hafızalarımda hep eski filmleri kaldı haklısın ... Kemal Sunal içinde geçerli bu söylediklerin ..son zamnalarda geçmişine gölge düşüren diziler felan çekmişti

kemal sunal kadir inanır şener şen yılmaz güney eskilerden en sevdiklerim onlar gibisi bir daha gelmez gerçekten şimdilerde kendini oyuncu zanneden salaklar sinemayı kirletiyorlar aslında yeşilçam oyuncuları bi farklıydı hala flimlerini sıkılmadan seyredebiliyoruz yenilerin ise bir filimini seyrettigim zaman bi daha seyretmek aklımın ucundan bile geçmiyor şimdilerde bi derece cem yılmaz iyi ama o bile eskiler gibi değil

Back
Yukarı