Siz nasıl baş ediyorsunuz ?

Merhaba son 3.5 aydır aralıksız çok güzel salona gidiyordum ama son bir hafta bozdum o yüzden moralim bozuk ve hiç salona gidip çalışasım yok yarın plan yapıp başlarım diyorum ama olmuyor günleri tekrar edip duruyorum bırakmakta istemiyorum neden böyle oldu bilmiyorum hiç bir şey yapmak istemiyor canım

Son dönemde yaşadığınız şeyleri gözden geçirin(fazla mesai, iş ortamında yaşanan bir olay vs... insanı günlük yaşantıda fazla stres altına sokuyor) çözebiliyorsanız bunları çözün .
Antrenman hacmini bir süreliğine azaltın derim devamlı olmanıza katkısı olacaktır.

Bir gelişme kaydedemeyince insana olabiliyor böyle durumlar. Unutmamak lazım 3,5 ayda yılların biriktirdiği o yağları atmak bile zor :D
Gelişme kaydediyorum bca ve whey kullanmaya başladım sadece ara sıra sıkılıyorum her şeyden bu arada hala devam ediyorum ama biraz motivem düşük tek başıma yaptığım için

Böyle donemler arada benimde başıma gelir. Neden böyle hissederim bilmiyorum. Yaptığım şey ise gozlerimi kapatıp birşey düşünmeden spora gitmek oluyo. Çünkü biliyorum bu donem geçici. Asıl onemli olan bu dönemlerde devam edebilmek. Başaran ve başaramayanı ayıran şeyde bu olsa gerek. Bol şans :)

Back
Yukarı