Siz Kazandınız

Ne kadar iyi ve ya kötü yorum yazsanızda sizi seviyorum :)

kalkan333 yeni rastladıms ana...ama sanırım fazlka yüklenilmiş sana ..ve sanırım sende fazla malzeme vermişsin...ama yinede sınır olmalıymış...takma kafana öyle herşeyi...bilgi verildiği kadar gırgır şamata olan bir yerde burası...bazı şeyleri görmezlikten gel...

kısacası mr. olympia da sana başarılar...

sene 2027 : bir gün sakin bir bodyforum gününde bir konu açılır ve üye resimleri gerçekten olağan üstüdür kollar 55-60 gibi fln :)

ve altında şu paragraf vardır. !

hani o bir zamanlar dalga geçtiğiniz hor gördüğünüz kassız ama istikrarlı olmaya çalışan bir genç vardı . işte o benim geçmişten gelen korkunuz zzz gazabınızzz ben ben kalkan333 üm nULLEEYYYYYNNNNN , dedim dedim inanmadınız bak noldu şimdi . :D

:D hahaha sesli güldüm

:D :D :D bu adam beni güldürüyo ya face de makarasınıda yapıyolar bide :D

Konuyu fazla uzatmak istemiyorum kısaca siz kazandınız thums: ( konularım da sabuk subuk dalga geçenler ) bu kadar ı fazla oldu böyle yapcanızı bilseydim hiç başlamazdım. Abuk subuk yorumlar yazdınız bişey demedim güldüm. Ama bu kadarınıda görmedim nediyim artık umarım mutlusunuzdur.

adi allaha emanet olun

ilginççççç

Ben konumda body i bırakıcam forum u bırakıcam diye birşey yazdığımı atırlamıyorum ?

Kısaca mr olympia olmadan durmak yok.

Ben de tam bundan korkuyordum :D
şaka bir yana da güzel kardeşim adamlar haklı. İllallah ettiler artık açtığın 541231 tane konundan, en olmadık yerdeki mesajlarından. Kıskançlık da yok değil de bakma işte :D
Bence sürekli yazmak yerine köşene çekilip biraz bilgi edinene kadar usul usul oku, sen de rahat et diğer üyeler de etsin

Back
Yukarı