Six Pack Yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
öncelikle S'a.

ben six pack yapmak istiyorum. uzunca bi süre yaptım ama üst 1.sırada 2 tane. altındaki 2. sırada ise sadece sağda var ve sol taraftaki çukur. onun altı da zaten bişey yok biraz yağ var bende. ben hep yarım mekik yapardım 15-25 arası. günde 45 tane falandı. napmalıyım sizce?

Karın hareketleri karın kaslarını geliştirir büyümesini sağlar. Ama üstünde yağ tabakası olduğu sürece alttakileri göstermen mümkün değil ne kadar mekik çekersen çek. Yağ yakman gerekiyo genellikle %10 civarı yağ oranı yeterli oluyo diye biliyorum.

(Bunun anlamı mekikleri bırakman değil , kardiyo da yapman gerektiği)

Zealotry'a katılıyorum.Sadece yarım mekik six pack için yeterli değil yarım mekik üst karın kaslarını çalıştırır altaki kaslar için diğer hareketler lazım forumumuzda bu hareketler yapılışlarıyla birlikte mevcut.

bizim toplumumuzda araştırma sıkıntısı var ben buna kanaat getirdim; forumu biraz tarasa neler bulacak.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız

Arama Kelimeleri : Six Pack , karin

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı