Sivilcelerle başım dertte

Herkese selamlar

Ben yaklaşık 3 hafta önce Sırt,bel,omuz,karın ve göğüs bölgemdeki kılları sir ağda ile aldım ve bundan 1 hafta sonra bu bölgelerde aşırı sivilcelenme oldu anlıyacağınız başım dertte sivilceler çok kötü görüntü sağlıyor vede ten rengim açık :-s ayrıyeten aşırı derecede yumurta tüketiyorum..Acaba sir ağdadanmıdır yoksa yumurtadan mı?

not:Yüzdede bir kaç tane çıkmaya başladı

Şimdiden Tşkler :)

A.Selam. Arkadaşım sivilcelerin büyük ihtimal yumurtadan oluyordur. Aşırı yumurta alerji yapar, belli bir süre, vücut alışına kadar. Bence ağdadan değildir çünkü ağda tahriş eder, kızarıklık yapar, sivilceyle bir alakası olduğunu sanmıyorum. Yani seninde dediğin gibi yüzünede ağda yapmadın sonuçta :D yüzünde çıktığınıda belirtmişsin. Benim görüşüm yumurtayı biraz azaltıp çok yağlı yiyeceklerden kaçınman. İyi forumlar...

A.Selam. Arkadaşım sivilcelerin büyük ihtimal yumurtadan oluyordur. Aşırı yumurta alerji yapar, belli bir süre, vücut alışına kadar. Bence ağdadan değildir çünkü ağda tahriş eder, kızarıklık yapar, sivilceyle bir alakası olduğunu sanmıyorum. Yani seninde dediğin gibi yüzünede ağda yapmadın sonuçta :D yüzünde çıktığınıda belirtmişsin. Benim görüşüm yumurtayı biraz azaltıp çok yağlı yiyeceklerden kaçınman. İyi forumlar...

Yanlış bilgilendirmeyelim arkadaşı.Ben ağda bantıyla gögüsümün oradan birazcık alıyım dedim ertesi gün orda 3-4 tane sivilce çıktı.Seninkide o yüzdendir arkadaşım.O yüzünde çıkan sivilcede psikolojik ya da şansa çıkmıştır.

Yanlış bilgilendirmeyelim arkadaşı.Ben ağda bantıyla gögüsümün oradan birazcık alıyım dedim ertesi gün orda 3-4 tane sivilce çıktı.Seninkide o yüzdendir arkadaşım.O yüzünde çıkan sivilcede psikolojik ya da şansa çıkmıştır.

Bir yönde doğru söylüyor olabilirsin. Fakat yüzümdede bir kaç tane çıktı < Not ' unu göz önünde bulundurarak sivilce çıkmasını yumurtaya bağladım. Yüzünede ağda yapmıyor ya. Söyle birşeyde var yumurta sivilcelerini çıkartıyor , ağdada bunu ayriyetten tetikliyor da olabilr.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:15 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:12 ----------

Ayrıca sen psikolojik veya şans die varsayım yapmışsın fakat yumurtanın sivilce , kızarıklık yaptığı (aşırı miktarda yumurtanın) kesin bir bilgidir.

Yorumlarınız için teşekkür ediyorum ayrıca yağlı yiyecek asla yemem sadece gün içersinde 2 defa tavayı kayganlaştıracak şekilde zeytin yağı kullanırım.. Bu arada yüzümde yaklaşık 5-6 tane var ama sırt ve göğüs bölgemde abartısız 100-150 tane var anlıyacağınız sıkıntı...Ayrıyeten şeker,tuz,un tüketimim fazla değil çok az desem yeridir.

Ağda yaptıktan sonra kolonya gibi sıvılarla temizleyin ve banyo edip o bölgeyi keseleyin.

Benim yüzümde bi çıkıyor bi çıkmıyor hep öyle gidiyor.Anlayacağınız bir türlü kurtulamadım,fakat kişisel görüşüm yüzün yağlı ve yumurtayı bol tüketiyorsan ondan yapabilir. Benim arkadaşlarımın çoğu ağda ile kıllarını alıyor fakat böyle bi durumla karşılaşmış değiller. Mantıklı düşünmek gerekirse yumurtadan bir sürü maskeler ve yüzü beslediği söyleniyor. Ama yumurtayı bol tüketmeye başladıktan sonra yüzümdeki sivilceler arttı diyebilirim. Tam olarak yumurtaya bağlayamıyorum ama yol yumurtayı gösteriyor. Doktoru gittiğimde ise yiyeceklerden sivilcenin olmadığını söyledi bi kaç ilaç verdi kullanıyorum bakalım. Yumurtayı azaltmayıda düşünmüyorum =)

Sir ağdadan sonra özellikle ilk defa yapiliyorsa sivilce olur,yumurtadan değil yani.Hiç dokunmadan geçmelerini bekleyeceksin, sonraki agdalarda çıkmamaya baslar bir süre sonra.
Sivilcelerin oldugu yere kese yapmaman gerekiyor ayrıca, keseyle tahris edersin iz kalabilir ve daha fazla yaymis olursun.

Back
Yukarı