Sivilcelere ve lekelere çözüm !!

Slmlar beyler ben uzun süredir sivilce izleri ve sivilcelerden ızdırap çekmiş birisi olarak yazıyorum yazıyı :D
2 ay önce halamdan bi tarif buldum halamdada biraz izleri vardı sivilcelerin o kullanmış baya bi azaldığını gördüm bende başladım.
Yüzünüzün nemi artıyor eğer cildiniz yağlı ise yağı gidiyor,iyice kızarmış sivilceleri söndürüyor bu maske.
Tarifi-
-30 ml limon suyu
-50 ml gül suyu
-70 gr ince kil
-50 ml maden suyu
Bunları krem kıvamına gelinceye kadar karıştırıyoruz.Sonra bunu maske olarak günde 2 kez sabah ve akşam yatarken olmak üzere 3 hafta uyguluyoruz.Ben başlayalı 1 hafta oldu gerçekten faydası oluyor.Karışımı hava almayan biyerde saklarsak kurumaz ve sürmesi kolay olur.Sivilcelerinizden kurtulmanız dileğiyle =)

• Like
Reactions: Azi
teorik olarak evet oldukça mineral ve vitamin içerikli ancak bana sorarsanız uzun vadede pek işe yaramaz ayrıca bu maskeyi hergün değil haftada 1 yapılması gerekir... Eyer kesin çözüm isteniyorsa ilaç tedavisiyle birlikte ayda 1 (bunu doktorunuza da sorun) kullanabilirsiniz. sivilcenin türü, lekenin derinliği/genişliğine bağlı olarak birçok ilaç var. Kesinlikle bi dermotoloğa danışın bence.

zaten ben ilk olarak sivilce doktoruna gittim ama verdiği ilaçlar sürdükten sonra yüzden çıkarması nerdeyse 15 dk sürüyor yüzümü yıkamaktan bıktım ve çok uğraşmalı.ama 3 hafta uygulanması gereken bir maskeymiş bu gayet faydasını gördüm yüzümün yağı gitti biraz daha porselen gibi oldu umarım anlatabilmişimdir porselen gibi derken ne demek istediğimi sivilcesi olanlar anlamıştır.

Back
Yukarı