sessizCiglik
Üye
ben 5 senedir düzenli VG yapiyorum. yaklasik 2,5 senedir de protein tozu kullaniyorum 1 senedir de kreatine. zaman zaman superpump250 benzeri boosterlar kullandim. hic sivilce problemim olmadi. su anda kreatine biraktim 1 aydir kullanmiyorum. antreman öncesi sadece superpump250 aliyorum antreman sonrasi Weider protein tozu 2 kasik ve yatmadan önce de 1 tane ZMA hapi ve 2 kasik Weider Kasein proteini aliyorum sade yulaf ve sütle karistirip. Ne olduysa 2-3 haftadir Kasein kullanmaya basladigimdan oldu gögüs kismimda sivilcerler cikti cok olmasada simdilik.simdi ayna da sirta bir daha baktim 1 tane sivilce var sadece baska yok.
daha önce düzenli kullanmama ragmen böyle bir problem olmamisti kaseinden olabilir mi? ne derseiniz.
bir de 2 hafta önce gögüs ve karin kismima IPL lazer yaptirdim. ondan da olmus olabilir. yaptirdiktan sonra biraz kizardi 2 gün sonra gecti 2 hafta hicbirsey olmadi.
sizce büyük ihtimal hangisi? bulmaca gibi

daha önce düzenli kullanmama ragmen böyle bir problem olmamisti kaseinden olabilir mi? ne derseiniz.
bir de 2 hafta önce gögüs ve karin kismima IPL lazer yaptirdim. ondan da olmus olabilir. yaptirdiktan sonra biraz kizardi 2 gün sonra gecti 2 hafta hicbirsey olmadi.
sizce büyük ihtimal hangisi? bulmaca gibi