Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
oncelikle iyi aksamlar.ben sadece yag yakmak icin l-carnitine kullanmayi dusunuyorum. 1 bilemedin 2 kilo fazlam var sadece yagdan yakmak istiyorum sizce kullanmalimiyim kullanirsam istemedigim sekilde kiloda verirmiyim?
Karnitin yararlılığı oldukça şüpheli bir supplement. Spor öncesi şekersiz Türk kahvesi, hem çok daha ucuz, hem de performans katkısı dolayısıyla yağ yakımında artış demek.
L-Carnitin yararlı olabilir ama herkes carnitinden düşük verim aldığını söyliyor ben o yüzden hep termojenik seçimi yaptım , yağ yakımında bence daha iyi bence sen L-Carnitin alma , termojeniklerin çoğunun içeriğine baktığımda gördüğüm , Yeşil Çay Özü , yüksek dozda Kafein 200mg-270mg ve başka şeyler , bunları dışardan ucuza alarak kullanman işine yarıcak tek sorun günlük düzenli rutin kullanım misal , günde 3 bardak filtre kahve , 2 bardak yeşil çay gibi.
kardesim bence 1-2 kilo fazlalığın için karnitin almana 70 -100 lira arası para vermene değmez biraz beslenmeni dengele kardiyo yap kesinlikle verirsin