Sir Ağda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar göğüslerine,bacaklarına vs sir ağda yapan varmı? gerçekten kılları inceltiyormu? yapmayı düşünüyorum ama daha kalınlaşır diye cesaret edemiyorum.:confused:

Chin:_
Sir ağda demek efendi ağda demektir. İngiliz ağda demektir. Şövalye ruhlu ağda demektir, bence kılları kalınlaştırmaz yani en azından kalınlaştırsa kadın kısmından duyardık.

Bazı tavada yemeğini yapar yer ağdayı.
Çam sakızı da denir.
Bana da verdiler o nesneyle yapılan işlemleri tahayyül edince tadına bile bakmaktan vazgeçtim, eksik olsun dedim.

Belki de güzeldi....Kaçırdım...

Sonuç: Tüy dökücüler ağdadan çok çok çok çok daha az acıtır.
Sir ağdanın normal ağdadan farkı "şekersiz" oluşudur, bir iddiaya göre şeker kılları besliyormuş ama şekersiz "efendi ağda" olunca beslemiyormuş kılları.

deneyipte memnunum diyen yokmu?

Chin:_
Sir ağda demek efendi ağda demektir. İngiliz ağda demektir. Şövalye ruhlu ağda demektir, bence kılları kalınlaştırmaz yani en azından kalınlaştırsa kadın kısmından duyardık.

Bazı tavada yemeğini yapar yer ağdayı.
Çam sakızı da denir.
Bana da verdiler o nesneyle yapılan işlemleri tahayyül edince tadına bile bakmaktan vazgeçtim, eksik olsun dedim.

Belki de güzeldi....Kaçırdım...

Sonuç: Tüy dökücüler ağdadan çok çok çok çok daha az acıtır.
Sir ağdanın normal ağdadan farkı "şekersiz" oluşudur, bir iddiaya göre şeker kılları besliyormuş ama şekersiz "efendi ağda" olunca beslemiyormuş kılları.

ama sende BENCE demişsin. tamam herkes zaltır filan dio da gerçekten deneyen ve çözüm bulan yokmu.çünkü daha da kalınlaşırsa çok kötü olur :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı