sessizCiglik
Üye
ilk önce şunu anlamalısın : hiçbir kız vücudun güzel diye seninle çıkmak ,arkadaşlık kurmak istemez. kızlar için sadece ve sadece önemli olan paradır...paran varsa sayısız güzel kız arkadaşın olur...ha samimiyet ve sevgimi o nu zaten karşı cinsten bulamayacağın kesini, para sadece onun senle bağlantı süresini uzatır...o yüzden nasıl çok para kazanıcağım diye planlar yapmanı işini,mesleğini ona göre belirlemeni tavsiye ederim...
Sizden yasca kücük olabilirim ama kadinlari cok iyi tanidigimi düsünüyorum. hatta öyleki bircok ülke gezdim ve dünyada cok cesitli bayanlarla birlikte oldum. tek gecelik yada kisa iliskilier icin dis görünüs, özellikle vücut cok önemli. Para herseyden önce gelir tabiki bayanlarin büyük bölümü para icin sacma sapan adamlarla birlikte olabilirler. Paran yoksa vücut yapacaksin 2. en iyi silah. 60 yasinda adamlarin 20 yasinda fakir kizlari cok rahatlikla tavladiklarini gördüm. Ama bazi bayanlar vardir cok ciddirler ne vücut ne para onlari kandirabilir. tek istedikleri adam gibi adamdir. o kadinlarda malesef cok degildir dünyada. buldun mu direk evleniceksin