JauneRouge
Üye
Bir bayan olarak cevap verme gereği duyduysan demekki halen işe yarıyormuş
'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
İşe yaramasından ziyade tenkitte bulundum sadece tartışma amacı gütmeden.
Bir bayan olarak cevap verme gereği duyduysan demekki halen işe yarıyormuş
Elbette öyle işin gırgırındayım![]()
o günleri daha bulamadık kibu tip konularda çok tavsiyelerde bulunmuştum ama güncellemek lazım eğer ergenlik çağındaysanız yada üniversite okuyorsanız aşk yaşamak için en iyi zaman dilimindesiniz çünkü bu yaşlarda hanımların beklentisi çok olmuyor biraz bakım,biraz konuşma,azda para işe yarar ancak 25 yaşından sonra hanımların beklentisi artar işi sağlam olsun arabası olsun tipi olsun vs işiniz zorlaşır tabi hiçbir vasfı olmayan sıradan bir kızla sevgili olursunuz onlada mutlu olurmusunuz bilmem sonuçta ne kadar işiniz gücünüz tipiniz olmasada sizide sevecek biri olucaktır benim burada demek istediğim beklentisi yüksek olanlar içindir gelelim tavsiyelere hiçbir zaman kızlara fazla ilgi göstermeyin peşinizde 1000 kız varmış gibi davranın rahat olun kendinizi kızdan küçük görmeyin sonuçta oda sizin gibi insan gizemli olun hiçbir zaman sizinle ilgili kesin sonuca varmasın böylece ilişki heyecanını korur birde ilk kez kız arkadaşı olacaklara şunu diyorum bu işler dışarıdan göründüğü gibi değil renkli taraflarıda var zor taraflarıda zaman zaman kız arkadaşsız günlerinizde arayacaksınız