sevdiğiniz kişiyle arkadaş kalmak . YARDIM .!!!

captctlk

Üye
Arkadaşlarım herkese merhaba moralim çok bozuk şaka gibi ama sizden başka konuşacak kimsem yok.
Ben bundan altı ay önce bi kızla tanıştım ama çok sevdim bu kız bir ay sonra beni terk etti başka biriyle çıktı.
Ben bunada katlandım. Kız sevgilisinden ayrıldıktan sonra. Bir hafta önce kızı aradım. Çok mutlu oldum ama çünkü aylar sonra onunla konuşuyordum :) onu ne kadar çok sevdiğimi söyledim ona. Bana dediği şuydu; ilk başta bana karşı ne hissediyosan bende sana karsı onu hissettim dedi. Ama olmaz dedi. Arkadas kalabileceğimizi söyledi. Ben bunu dün tekrar aradım. Arkadas kalabileceğimizi ve onu kaybetmemek için en iyi yolun bu olduğunu söyledim.şimdi size soruyorumben nasıl sevdiğim insanla arkadas kalabilirim ? Çok kötüyüm suan o kız baska bir çocukla konuşuyo. O kadar sıkıldım ki artık kendimi biyerden atasım geliyo ...:mad:

iyide senın sevgın arkadasca degılkı sen onu kadın olarak cınsel manada sevıyorsun

bu durumda sevgın devam ettıgı ıcın arkadaslık olma

canın sıkılır

bosver kızı hayatına bak o baskasını bulmus senın neyın eksık sende bul bırını

Arkadaşlarım herkese merhaba moralim çok bozuk şaka gibi ama sizden başka konuşacak kimsem yok.
Ben bundan altı ay önce bi kızla tanıştım ama çok sevdim bu kız bir ay sonra beni terk etti başka biriyle çıktı.
Ben bunada katlandım. Kız sevgilisinden ayrıldıktan sonra. Bir hafta önce kızı aradım. Çok mutlu oldum ama çünkü aylar sonra onunla konuşuyordum :) onu ne kadar çok sevdiğimi söyledim ona. Bana dediği şuydu; ilk başta bana karşı ne hissediyosan bende sana karsı onu hissettim dedi. Ama olmaz dedi. Arkadas kalabileceğimizi söyledi. Ben bunu dün tekrar aradım. Arkadas kalabileceğimizi ve onu kaybetmemek için en iyi yolun bu olduğunu söyledim.şimdi size soruyorumben nasıl sevdiğim insanla arkadas kalabilirim ? Çok kötüyüm suan o kız baska bir çocukla konuşuyo. O kadar sıkıldım ki artık kendimi biyerden atasım geliyo ...:mad:

Nasıl miden kaldırıyo başkasıyla konuşmasını bu kadar aciz misin ? ww ben olsam şahsen aramazdım hiç keşke sende öyle yapsaydın böyle yaparak itibarını düşürmüşsün aciz göstermişsin kendini kusura bakma ama durum böyle valla.. kimseye minnet etme aşkından ölsende gebersende

Tek çözüm git başka kız bul bak nasıl unutuyorsun sana bi abi tavsiyesi benden bu kadar büyük bir mesele haline getirme hayat herşeye rağmen devam ediyor bunu aklından çıkarma.

Güle başka isim versen farklı kokar mı dostum? Arkadaş kalıp anca kendini üzmeye devam edersin git başkasını bul etrafta o kadar güzel kızlar var.Onlarla takıl,gez eğlen sadece bir kişiden ibaret olmasın aşk. Evleneceğin kadını bulduğun anda işte o zaman dur.

Kaliteni düşürme. Yerinde olsam başka biriyle konuşan bir kızın yüzüne bile bakmam. Hiç kimse ama hiç kimse vaz geçilmez değildir. Yaşın daha çok genç ve ilerki zamanlarda karşına mükemmel kızlar ( iç ve dış güzellik olarak ) çıkacak ve buraya diğer kız için yazdıklarından pişmanlık duyacaksın, gülüp geçeceksin.

Zamanında ben de dahil buradaki bir çok arkadaş aynı duyguları yaşadı. Yerinde olsam cep numaramı bile değiştirirdim. Bırak o gelsin.

Oncelikle soruna cevap vereyim sevdigin biriyle arkadas kalamazsin canin acir... Yasini goz onune alirsak sevgi dedigin sey tutku bana gore. Baskasina gitmesi bu tutkuyu biraz daha alevlendirmis o kadar.

Sana demislerki git baskasini bul, aciz misin, sana layik degil falan filan. Tabiki git baskasini bul :) ama niye onu egale edesin ki? Dursun kenarda arada bir arar ihtiyaclarini giderirsin fena mi? Zaten bu yasta hayat arkadasini secek halin yok .

Kari-kiz konusunda gurur,ego, kendini begenmislik falan olmaz.

Kaçan kovalanır güzel kardeşim. O senden uzaklaştıkça sana daha cazip göründü bence, aynı durumu bende yaşadığım için biliyorum yeni bir kızla sevgili olmaya bak.İnsana en çok koyan çabuk unutulmaktır, ve gerçekten insanın zoruna gider.Hele'ki seni o kızla görsün emin ol sana dönme ihtimali bile yüksek tabiki diğer kızında duygularıyla oynamaman lazım biraz karışık ama sen mantığı anlamışındır.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:46 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:41 ----------

Bende derdimi anlatacagım yakında.Benim yazdıklarımı okuyunca haline şükür ediceksin eminim

17 yaşındasın.
normal o yaşta böyle duyfgular.
en güzel yaşlar bunlar, üzülüp kendini kahredeceğine git hayatını yaşa.
ileride hatırlar gülersin sadece, o yüzden hiiç uğraşma yok arkadaş kalayım falan.
çok seviyorum gibilerinden cevap verebilirsin, inan bizler de çok sevmiştik derim sana. ama şimdi unutuldu gitti hepsi.

arkadaş kalmak yapacagın en kötü hata olur, unut gitsin o yüzden, hayatından çıkar.

Back
Yukarı