captctlk
Üye
Arkadaşlarım herkese merhaba moralim çok bozuk şaka gibi ama sizden başka konuşacak kimsem yok.
Ben bundan altı ay önce bi kızla tanıştım ama çok sevdim bu kız bir ay sonra beni terk etti başka biriyle çıktı.
Ben bunada katlandım. Kız sevgilisinden ayrıldıktan sonra. Bir hafta önce kızı aradım. Çok mutlu oldum ama çünkü aylar sonra onunla konuşuyordum
onu ne kadar çok sevdiğimi söyledim ona. Bana dediği şuydu; ilk başta bana karşı ne hissediyosan bende sana karsı onu hissettim dedi. Ama olmaz dedi. Arkadas kalabileceğimizi söyledi. Ben bunu dün tekrar aradım. Arkadas kalabileceğimizi ve onu kaybetmemek için en iyi yolun bu olduğunu söyledim.şimdi size soruyorumben nasıl sevdiğim insanla arkadas kalabilirim ? Çok kötüyüm suan o kız baska bir çocukla konuşuyo. O kadar sıkıldım ki artık kendimi biyerden atasım geliyo ...
Ben bundan altı ay önce bi kızla tanıştım ama çok sevdim bu kız bir ay sonra beni terk etti başka biriyle çıktı.
Ben bunada katlandım. Kız sevgilisinden ayrıldıktan sonra. Bir hafta önce kızı aradım. Çok mutlu oldum ama çünkü aylar sonra onunla konuşuyordum