Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Forumda konu açınca düzeltme yapamıyorsunuz bir süreden sonra.Başlık yanılsamaya sebep oluyor ve ilk mesaj bilinçli okunmuyor.Sonra yanlış anlaşılmalar oluyor.Lise 2'nin sonlarına doğru seti aldım 50kg,evde takılıyordum haftada bir kez kendi çapımda.Yazları çalıştığım için bu rakam iki haftada bir'e düşüyordu genelde.Düzenli çalışmadığımı da belirttim ama hala bangır bangır beş senede bu vücut ne diyenler var.Lise 3'te sıkıntılı zamanlar geçirdiğimden yine düzenli bir çaışma stilim olmadı,bunları bahane değil bir arkadaş bahane falan yazmış da özelimi burada açıklamam mantıksız ki ben kendime hakaret eder gibi beş senelik dedim ve konuyu açtım ama okuma-anlama özürlü arkadaşlarımız körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı mesaj attılar.Lise 4'te sınav dönemi olduğundan ortalama ayda bir.Üniversitede birinci sınıfta hiç çalışmadım,sadece yüzdüm yine yazdığım gibi.Bu sene de yine adamakıllı çalışamadım özel durumlardan dolayı.Neden böyle bir konu açtığımı da yazdım,ama okumak zor geliyor heralde.Bana bunu kaç senede yaptığımın hesabı sorun diye açmadım anlayacağınız.Forumda elekçi hatunu hesabı konudan konuya atlayıp saçmasapan yorumlar yapan arkadaşlar var eskiden beri takip ederim burayı.Anladım ki paylaşım yapmaya değer bir durum yok ortada bu arkadaşlar sağolsun.Herkes ayrı bir triplerde.
Son mesajlarda yine okuyorum ki yazdıklarımı düzgün okumayan arkadaşlar var.Öğrenci evi stili bir beslenme tarzı dedim,öğrenci evinde kalıyorum falan demedim.Kaldığım yer devlet yurdu veya özel bir yurt değil içeri cattle sokamadığım bir yer.Daha özele girmeyeyim.Yiyebildiğim şeyler tost,makarna ve fast food tarzı yiyecekler.Ne işten güçten sıcak yemek vakitlerine yetişebiliyorum ne de derslerden.Çoğu arkadaş üniversite hayatını yatarak geçirdiği için anlayamazlar tabi.Yine özel durumlardan kaynaklı haftada 800km yol yapıyorum dedim,okula git gel buna dahil değil.Mecburiyetten İzmit-Denizli yapıyorum her hafta.6 saatlik yol arabayla,git gel 12 saat.O kadar yolu gittikten sonra gel de çalış...
fırathan kardeş sende okuma ve anlama özürlüleri tayfasına dahilsin.Foto cep telf ile çekildi,bana şöyle dur böyle dur diyen yok nasıl göründüğümün farkında değilim.Birde üstüne üstlük komedi gibi çalışma stilimi falan yazmaya kalkmışın...Omuzları parçalanmış birini omuzda çıkıntı belirtisi yok demek harbi harbi kimde göz sıkıntısı olduğunu belirtir düzeyde.Yani kısacası anladım ki çoluk çocukla uğraşıyormuşum burada.Son mesajım....
sen başka sporlara yönel
Forumda elekçi hatunu hesabı konudan konuya atlayıp saçmasapan yorumlar yapan arkadaşlar var
Çoğu arkadaş üniversite hayatını yatarak geçirdiği için anlayamazlar tabi.
fırathan kardeş sende okuma ve anlama özürlüleri tayfasına dahilsin.
Yani kısacası anladım ki çoluk çocukla uğraşıyormuşum burada.