Sergi Constance ve Lazar Angelov arasındaki fark

kardeşim estetik derken vücut oranı diyosan bilemem her göz ve zevki farklı sonuçta.Ama kuruluk babında ben Sergi kadar kuru bi fitness model görmedim daha

abi arka kolu geç adamın derisi gerçekten muazzam ince yani bi videoda dikkat edersen omuzlar ve özellikle göğüs damar damar.

Lazarın yaninda natty durduguna katiliyorum.Genel olarak vücutlarına baktığımızda Lazar'ın vücudundaki tek üstün gördüğüm nokta bacaklarıdır.Serginin bacakları fena değil ama üst vücut aşmış yani nasıl bi anabolizan kullanıyosa bu adam yani gerek kuruluk gerek hacim bakımından Lazar çok sönük kalıyo yanında hem resimlerde(Lazar shop kullanmasına ragmen) hem videolarda

Bence Ulisses ve Simeon'un başta ten renkleri onları 1-0 önde başlatıyo Sergi'ye karşı.Bence kulvarlara ayırmak gerekirse
Ulisses = Estetik
Simeon = Hacim
Sergi = Kuruluk

ayrıca Lazar'ın bü üçlü yanında çok ufak tefek kalıcağına şüphem yok :D[DOUBLEPOST=1419456654][/DOUBLEPOST]
kardesim doluluk derken hacimden bahsediyosan

Lazar 180 boy 90 kg civari
Sergi 185 boy 106 kilo civari

yani bilenler zaten biliyo Serginin daha dolu oldugunu.Ben bu konuyu tanimayanlar için açtım
ulisses= hem estetik hem kuru
siamon= yürüyen dana
lazar = kucuk ama estetik

lazar cidden fare gibi kalicak bare iyi bi kurusunda cunku shopsuzken 2 pack i gozukuyo usttekiler kucuk kaliyor :)

Bu konuyu tartışma haline getirmeye gerek yok, sonuçta bu spor insanın göz zevkiyle de ilişkilidir.
Kendine ne şekilde önem verdiğin de çalışmalarına ve beslenmene yansır.
Kimi bodybuilding yapar, kimi fitness. Herkesin idolü de farklıdır. Kimisi Sergi der, kimi Lazar, kimi Jeff Seid.
Göreceli bir kavramdır. En basitinden herkesin saç stili, kıyafet tarzı birbirinden farklıdır.
Sonuç olarak bu yazdığınız isimler tartışmasız kusursuz. Ama bu adamlar arasında kim daha estetik diye bir soru olamaz.
Bu Porsche ile Ferrari'yi kıyaslamaktan pek de farklı olmayan bi karşılaştırmadır.

Sergi insanlıktan çıkmış diğeri de çıkmak üzere .ne o öyle omuzlara bak basmışlar steroidi . Naturel değiller böyle bi vücut doğal olarak yapılamaz kimse Kimseyi kandırmasın

Sergi insanlıktan çıkmış diğeri de çıkmak üzere .ne o öyle omuzlara bak basmışlar steroidi . Naturel değiller böyle bi vücut doğal olarak yapılamaz kimse Kimseyi kandırmasın
ya bütün fitness modeller(hani Jeff Seid,Gabbay,Ulisses,Sergi tarzı) dönem boyunca o kütlede o kuruluğu kalıcı olarak sağlıyabilmek için en düşüğünden clenbuterol kürüne falan giriyolardir.Hani online pt veriyolar ya adamlar parasını kazanıyo sonuçta natural'im diye geçiniyolar çünkü sana bi vaatte bulunuyolar işte bak ben bu vücudu bu koşullarda yaptım benim pt programımı alırsanda natural olarak şöyle olursun ayağından.
Natural demedikki sadece çok mukemmel diyoruz soyle vucudum olcagini bilsem ulkede streoid birakmam
kardesim genetiklede alakali bu birazda hani serginin omuzları mesela şahane bide ince bi bele sahip on numara estetiklik veriyo ona ama olamassın diye birşeyde yok.1 tane sergi olsa dünyada anlarım ama böyle modeller çok var yani.Ya en başta Zyzz vardı ya adam canlı yayında hangi küre girdiğini söyledi ya :D bunu kullanırsan parçalanırsın falan dedi açıklama yaptı makaraya alarak birazda

ya bütün fitness modeller(hani Jeff Seid,Gabbay,Ulisses,Sergi tarzı) dönem boyunca o kütlede o kuruluğu kalıcı olarak sağlıyabilmek için en düşüğünden clenbuterol kürüne falan giriyolardir.Hani online pt veriyolar ya adamlar parasını kazanıyo sonuçta natural'im diye geçiniyolar çünkü sana bi vaatte bulunuyolar işte bak ben bu vücudu bu koşullarda yaptım benim pt programımı alırsanda natural olarak şöyle olursun ayağından.

kardesim genetiklede alakali bu birazda hani serginin omuzları mesela şahane bide ince bi bele sahip on numara estetiklik veriyo ona ama olamassın diye birşeyde yok.1 tane sergi olsa dünyada anlarım ama böyle modeller çok var yani.Ya en başta Zyzz vardı ya adam canlı yayında hangi küre girdiğini söyledi ya :D bunu kullanırsan parçalanırsın falan dedi açıklama yaptı makaraya alarak birazda
Zyzznin vucuda sahip olmak istemiyorum ama benim zaafım omuz başları ve ince bel buda en mukemmel sergide bana zyzz nin vucuda kavuşcan deseler istemem

Valla bende zyzz e hayran kalıyorum estetik olarak.O kadar 95-100 kg ve kuru ama ne kadar hoş duruyor.Uzun kaslar uzun boyun etkisi var sanırım.Karşılaştırma yapmıyorum ancak zyzz in fotoları genelde hep telefonla çekilmiş ve shopsuz olduğu için fazla pasif kalıyor sanırım videolarda daha iyi duruyor çünkü..

Diğer nedenide vücut olarak atik duruyor yani başka sporlar içinde ideal kaslar esneme yapmadıkça kısa oldukça insanı engelliyor bazı fiziksel aktivitelerde gerçekten kickboksa başlayınca anladım bunu ama neyseki düzeliyoruz :D

Her ikisi de Steroid kullanıyor zaten, onun genetiği iyi bunun genetiği iyi demek çok saçma. Madem en kuru en büyük arıyorsun o zaman Kai Greene ve Phil Heath dünyanın en iyi Fitness Modelleri, böyle saçmalık olur mu? :D

Back
Yukarı