Selex marka eldivenlerim çok kötü kokuyor

Waluigi

Üye
2 aydır kutusunda muhafaza ederim. Ne zaman antrenmana gidip kutusundan çıkarsam eşşek ölüsü gibi koku salıyor. Önerileri olan var mı ? hyper_

Türk Hekimleri ve Sağlık bakanlıgının uzman eldiven kadrosunda çalışanlara göre 2 vakte kadar

Eldivenin yıkanması tavsiye olunur

Kokma nedeni ?

2 aydır aralıksız olarak eldiveni terli bir şekilde kutusuna koyuyor isen haliyle kokacaktır 2 aydır terden yazık olanlar olmuştur yıkayıp her spordan geldiginde kurutursan koku falan olmayacaktır :)

Bu arada antrenman da 2 mt den fazla sana yaklaşılmadıgınız hepimiz biliyoruz :) Hocamızda dahil...

o kokunun sebebi bakteriler.eldiven içleri sünger olduğu için ne kadar havalandırılsada bir süre sonra bakterilerden koku oluyor.yıkama çözüm olabilir ama iyi kurutmak gerekiyor.

hava sıcak yoğunluktan kafa gidiyor arada şimdi aklıma geldi...eldiveni kutuya koymak nedir :) bırak havalansın hem. ben eve gelir odamda atarım bi köşeye ters çevrilmiş şekilde.zaten 1 sene olmadan parçalanma noktasına geliyor.
bazen spor salonunda unutuyorum kimse karışmıyor bide eskiliğinden tanınıyor eldivenlerim.zaten koku-şekil 3 hafta önce ölmüş fare gibi bir hava yarattığından sorun olmuyor.

eldivenin kokusu markasından dolayı değil resmen senden ötrü :) en azından hafta da 1 kez yıka ve her idmandan sonra eldivenlerini havadar bir yerde kurut

Hıı bilirim o kokuyu.. hele halısahanın kendi kaleci eldivenleri... burnuna yakın 10 sn tuatana 5 tl vercektim arkadaslarla iddaya gircektim kimse yapamadı :) Yıka güzel kurut havalandır ;)

Eldiven 15 liralık eldiven, malzeme yapısı, sünger yapısı bakteri üremesine elverişli bir ortam. En ideal çözüm eldivenleri off günlerde yıkamak gibi geldi bana.

Eldiven 15 liralık eldiven, malzeme yapısı, sünger yapısı bakteri üremesine elverişli bir ortam. En ideal çözüm eldivenleri off günlerde yıkamak gibi geldi bana.

inan kardeşim olay temiz olmakta bitiyo senin temizliğinde bitiyo 60 70 tl lik eldivenlerde de böyle davranırsan aynı durum söz konusu olur

Terlemekten kaynaklı koku marka ile ilgili değil :) Eve gelince küçük bir kova veya tas ın içine az birşey çamaşır deterjanı döküp sıcak su ekle üzerine. eldivenleri at içine sabaha kadar beklet veya acelen varsa 3-4 saat beklet çıkar musluk altında yıka durula ve as . Antremandan gelincede havalandır . Ben böyle yapıyorum deterjanda kokuyor mis mis :D

Son düzenleme:
Türk Hekimleri ve Sağlık bakanlıgının uzman eldiven kadrosunda çalışanlara göre 2 vakte kadar

Eldivenin yıkanması tavsiye olunur

Kokma nedeni ?

2 aydır aralıksız olarak eldiveni terli bir şekilde kutusuna koyuyor isen haliyle kokacaktır 2 aydır terden yazık olanlar olmuştur yıkayıp her spordan geldiginde kurutursan koku falan olmayacaktır :)

Bu arada antrenman da 2 mt den fazla sana yaklaşılmadıgınız hepimiz biliyoruz :) Hocamızda dahil...
Ne guldum su yazdigina sonuna kadar haklisin :D:D:D

Back
Yukarı