SCITEC NUTRITION hakkinda bilgisi olan varmi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan izzet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaliteli bir amerikan markasıdır internette okuduğum kadarıyla kullananların olumlu sonuç aldığını duydum

Scitec Tribulus kullanıyorum, çok memnunum.

Blitz dedi:
Scitec Tribulus kullanıyorum, çok memnunum.
hayırdır arkadaslar yenı bır ıthalat olayı varda bızmı duymadık.nerden buluyorsunuz boyle yenı markaları?

Maaşallah arkadaşlar kullanmadığınız marka ve supplament kalmamış... :D ;)

Biz ucuz protein tozuna talim... :lol:

aldigim sitede turkiyey siparis yok malesef :oops:
bu urun 6000 gr mi 105 euro alacam

pronator tesekkur ederim uyarin icin ama
ben fransada kaldigim icin bu urunu bulmam sorun olmuyor benim icin
bu arada bu urun bugun geldi
ben daha once benim salonda kullanmistim bu urunun en sevdigim tarafi diger protein tozlari gibi gicik bi tadi yok
mixer de karistilinca sanki kabariyor icince cok hos bi tadi oluyor
cok kaliteli yapilmis bence

merhaba arkadaslar,
bende bu ürünün cilekli olanini kullandim, tadi harika gercekten, bide yatmadan önce sütle karistirip iciyordum sütlede cok güzel tadi ama fazla köpürüyor sütle karistirinca..

simdi optimum nutrition whey protein aldim, tadi rockey road, ama acikcasi tadini begenmedim.
icerigi ve reklamlari sebebiyle aldim, bitince scitec alicam.

artık Turkıye satısı var arkadaslar. 900gramlık 31servıs whey 105tl ama baya kalıtelı toz cfm teknolojısı 29gramda 27gram 0yag 0karbo

Scitec Nutrition BCAA - Creatine - Glutamine kombinasyonunu kullanıyorum. Etkilerini paylaşarım. Hali hazırda kullananlar varise yorum yazarsalar sevinirim.

Selamlar, Scitec Nutriitons %100 Whey protein kullaniyorum. Tat olarak cikolata-hinditan cevizli gercekten cok guzel. Genel itibariyle onerebilecegim bir urun, fiyat noktasinda Polonya da en ucuz wheylerden birisi (89 zlothy = 55 Lira).

Ben sahsim adina memnunum. :)

Herkeze merhaba.. Forumu bayadır takip ediyorum ama daha yeni üye olabildim.. Aranıza katıldığım için ve bilgilerinizden yararlanabilcek olduğum için çok mutluyum..

2,5 ayda kardiyo ve hafif ağırlık çok tekrar ile 14 kilo verdim.. Yüzme ve sutopu geçmişim olduğu için vücudum şekilsiz değil.. Malum bel ve göbek dışında :) ve haliyle yağ yakımını hızlandırmak için Hansa X Sports'un L-Carnitine kapsüllerini kullanıyordum.. Açıkçası üründen memnundum (en azından bir şikayetim yoktu) ama kıyaslama yapabileceğim kadar iyi bir supplement geçmişim olmadığı için yönlendirilmeye açık bir şekilde heryerden fikir alıyorum..

Scitec Nutritious Liquid Carni-X 100.000 adında sıvı bir L-Carnitine önerisi aldım ve bir supplement dükkanında ürün karşıma çıktı. Hiç isim vermeden hangi L-Carnitine i tavsiye edersiniz sorusuna direk bu ürünün cevabını aldım ve bu ürünü denemeye karar verdim.

Ama herşey hakkında konu açılmış olan bu mükemmel forumda bu yağ yakıcı hakkında hiç bir bilgi bulamadım ve bu beni ürün konusunda biraz kuşkulandırdı. Eğer anlatıldığı kadar iyi olsaydı bu forumda kesin konusu açılmış olurdu diye düşündüm. Bu ürün hakkında bilgisi olan arkadaslardan fikir almak istiyorum.

Yeni üye olduğum için konu açamadım.. Aynı markanın konusu altına yazmam umarım problem olmaz.. En kısa zamanda cevaplarınızı bekliyorum...

Scitec nutrition

Bende scitec nutrition kullaniyorum 4.5 kg carbonhidrat , 600 gr %100 creatin ve 500 gr toz bcaa exspress aldim hepsine 170 leva yani 190 lira ccivarı geldi bulgaristandan aldim iyimi yaptim bilmem kullaniyorum 3 hafta oldu haftada bir resim cekiyorum bakalım ne olucak .

Back
Yukarı