Scitec Nutrition Amino Magic

WildoneS

Üye
Her bir porsiyonda;

5000 mg glutamine
3000 mg bcaa
1000 mg l-carnitine
500 mg ornithine
2000 mg taurine
1000 mg arginine
500 mg lysine
bulunan eşsiz formül..

Arkadaşlar bu ürünü kullanan veya hakkında bilgisi olan var mı? Oranları çok iyi görünüyor sizce protein mi almalıyım bu ürünü mü?

amacın nedir ? protein tozunu sadece gıdalardan protein almaya müsait olmayanlar kullanmalı bence

bu ürün kas onarımı, damar genişletmeye yarıyor. l karnitinde elbet bi işe yarar diye koymuşlar oraya :D

ürün kesinlikle fiyat performans ürünü değil, bu tür bi kompleks ürün alacaksan ultimate amino bolic daha iyi

Değerlere bakınca oldukça iyi görünüyor.Fakat Xtend kadar verim alamadım.Xtend de farklı olarak sitrulin malat var , o mu farkettiriyor bilmiyorum.İntra olarak kullandım ikisini de , ama xtend de antrenman sonlarına bir antrenman daha yapasım geliyor.Fiyatı da xtende göre oldukça pahalı,bir daha almaya düşünmüyorum.Xtend bu konuda süper bence

Aynı ürün pek piyasada yok. Bu üründe hem bcaa var hemde glutamin var komplex yani. Ayrı ayrı bcaa ve glutamin alırsan daha uyguna gelir.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:22 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:20 ----------

Böyle ürünlerde daha yeni yeni çıkıyor piyasaya.Onun içinde rağbet görmemiş olabilir.

ben aldım kullanıyorum. bana etkisi varmı yokmu bilmiyorum ama yağ oranım azaldı bunu farkettim . anrenman sırasında güc artısı hissediyorum tek sıkıntısı bana göre cabuk bitmesi

Back
Yukarı