rockybalboa7
Üye
o zaman 2004 yapımı Tae Guk Gi gerçekten mükemmel savaş sahnelerinin yanında duygusalda bir film işte fragmanı
[YOUTUBE]WTzNlmfaSvw[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]WTzNlmfaSvw[/YOUTUBE]
LYS sınavları bitti,yapacak birşey yok...Bende Kapıdaki Düşman'ı izlemeye karar verdim...Konusu ilgi çekici geldi bana
Filmin Konusu: İkinci Dünya Savaşının kilit noktasını oluşturan Stalingrad, milyonlarca askerin hayatın yitireceği bir tür mezar şehirdir.İşte bu ortamda, karşı saflarda yer alan iki keskin nişancı arasıdna bir tür kişisel savaş da başalr. Rus nişancı, savaştaki becerisinden ötürü kahramanlık mertebesine yükseltilir. Stalingradı topyekün saran kan ve duman, bireylerarası rekabeti boğacak kadar güçlü değil midir acaba?
Filmi bitirdikten sonra yorumumu yapacam![]()
arada sex sahneside varvasili milli oluyo ..
Adamcagız o imkanlarla o kadar kullanabiliyo napsın imkan yokahahah... Evet bana da milli oluyor gibi geldi çünkü sniper hız ve isabet isteyen bir silah...Ama Vasili sniperını çok yavaş kullanıyordu o sahnede
![]()
Shooter'i de izledim ama kapıda ki düşman kadar iyi değil,film sniper üstüne kurulu ama adam gibi bi tane vuruş sahnesi yok sadece son kısımda bi iki tane güzel atış var o kadar. pek beğenmedim
ahahah... Evet bana da milli oluyor gibi geldi çünkü sniper hız ve isabet isteyen bir silah...Ama Vasili sniperını çok yavaş kullanıyordu o sahnede
Filmdeki tek kötü sahne Alman subayının öldüğü sahne...Bu kadar tecrübeli bir adam bu şekilde ölmemeliydi...Bu adam Vasili ile vs atsa teke tek alırdı her türlü![]()
O yaşı geçtiğimizi düşünüyorum![]()