Satılık 8 adet 10 kg lık ağırlık - Ankara

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
8 adet 10 kg lık ağırlığımı mecburiyetten elden çıkarıyorum. Toplam fiyat 300 TL dir. Yanında bir de Dalps marka ağırlık çalışma kemeri hediye ediyorum. Fiyat uygundur ve son fiyattır. Lütfen ısrar etmeyin. Eğer ciddi bir alıcıysanız
xxx nolu telefondan bana ulaşabilirsiniz. Ankara dışına göndermek için kargo ücreti de alıcıya aittir. Teşekürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
ev01.jpg

ev02.jpg

ev03.jpg

ev04.jpg

ev05.jpg

Eğer kabul ederseniz Gümüş olan 4 adeti 125 liraya alabilirim.
Ankarada oturmaktayım. Hangi semtde oturuyorsunuz ?
Adresinizi PM (özelmesaj) ile atabilirmisiniz.

Mail adresim: 91antikor(nokta)gmail(nokta)com

Son düzenleme:
anti91,

Hem özel mesajdan hem de e-posta adresinize msj gönderilmiştir.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:49 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:06 ----------

anti91,
Özel mesaj kısmında sıkıntı var galiba. 2 adet gönderdim. Gitmemiş olabilir. Hiçbir uyarı vermedi ve benim posta bölümünde gönderildiğine dair uyarı yok. E-posta adresinizi kontrol ederseniz, telefonum da var haberleşebiliriz.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:51 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:49 ----------

anti91,
Özel mesaj kısmında sıkıntı var galiba. 2 adet gönderdim. Gitmemiş olabilir. Hiçbir uyarı vermedi ve benim posta bölümünde gönderildiğine dair uyarı yok. E-posta adresinizi kontrol ederseniz, telefonum da var haberleşebiliriz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı