Sarımsaklı Tavuk Tarifi (39.5 gram protein) - FitYemek

germel

Üye
Merhaba arkadaşlar, bugün yeni bir tarif daha yükledim.Önceki videolarımda bana fikirlerini sunan, izleyen, kanalıma abone olan, destekleyen herkese tekrar teşekkür ediyorum.
Fırında sarımsaklı tavuk tarifimi paylaştım.Tarifteki ölçülerle yaparsanız 7 porsiyon çıkmaktadır.Her porsiyonda 39.5 gram protein içermektedir.

Afiyet olsun.

Yorumlarınıza, görüşlerinize açığım.İyi sporlar herkese...:)

Süpersin hocam acilen denemem lazım ellerine kollarına sağlık sıkı takipcinim daha çok videonu bekliyoruz saygılar...

Büyüksün germel.

Super görunuyor yag miktarini ve karb daha azaltamazmiyiz acaba diyetteyim bu arada tadi nsl
3.4 gram yağ ve 5 gram karb oldukça düşük, diyetin için sıkıntı çıkarmayacağını düşünüyorum dostum.Bundan düşüğü haşlanmış tavuk göğsü olur :)[DOUBLEPOST=1427216652][/DOUBLEPOST]
Büyüksün germel.

Mutlaka deneyecegim emeginize sağlık

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çok teşekkürler arkadaşlar :)

3.4 gram yağ ve 5 gram karb oldukça düşük, diyetin için sıkıntı çıkarmayacağını düşünüyorum dostum.Bundan düşüğü haşlanmış tavuk göğsü olur :)[DOUBLEPOST=1427216652][/DOUBLEPOST]

hocam yapacam yarın malzemeleri gidip alım ,zeytinyagını peçeteyle silmeden sarımsakları koydunuz siz peçeteyle silsek ole koysak daha az yağ almış olmazmıyız sizce? bide ben öglenleri 1posiyon yerim 7tane çıkacak ertesi gunlere kaldıgında tadında bozulma oluyormu acaba .?

Çok teşekkürler arkadaşlar :)

Peçeteyle silmen gerekmiyor bu tarifte, tavuğun üzerinde dökmüyoruz tavuğu zeytinyağı-sarımsak karışımına sürüyoruz.Yağı peçeteyle silersen sarımsaklar aynı kıvama gelmeyecektir ki dediğim gibi düşük miktarda bir yağdan söz ediyoruz.Buzdolabında saklarsan tadında bozulma olmaz ama en geç 4 gün içinde tüketmelisin :)

Peçeteyle silmen gerekmiyor bu tarifte, tavuğun üzerinde dökmüyoruz tavuğu zeytinyağı-sarımsak karışımına sürüyoruz.Yağı peçeteyle silersen sarımsaklar aynı kıvama gelmeyecektir ki dediğim gibi düşük miktarda bir yağdan söz ediyoruz.Buzdolabında saklarsan tadında bozulma olmaz ama en geç 4 gün içinde tüketmelisin :)
malzemeleri aldım yarın denicem sıvı yağı az koyacam bakalım tadı inşallah güzel olur

yaptım hocam hatta mideye indirdim ben yarım kilo şeklinde yaptım bana 4gün yeter öğlenleri yiyorum sadece 30gram kaşar,30gram yulaf karıştırdım sizinki gibi yaptım 4-5diş sarımsak koydum sarımsak ağır yaptı tadını yanı aşırı beğenmedim ama aşırıda kötü deil belkide sarımsaktan normalde severim,bidahaki sefere sarımsağı az koyacam buda resmi bu arada tavuk gögüs aldım tavukcudan ama gene ustunde yag var okadar çıkarmama rağmen anlamadım resmi http://i61.tinypic.com/20th05w.jpg

yaptım hocam hatta mideye indirdim ben yarım kilo şeklinde yaptım bana 4gün yeter öğlenleri yiyorum sadece 30gram kaşar,30gram yulaf karıştırdım sizinki gibi yaptım 4-5diş sarımsak koydum sarımsak ağır yaptı tadını yanı aşırı beğenmedim ama aşırıda kötü deil belkide sarımsaktan normalde severim,bidahaki sefere sarımsağı az koyacam buda resmi bu arada tavuk gögüs aldım tavukcudan ama gene ustunde yag var okadar çıkarmama rağmen anlamadım resmi http://i61.tinypic.com/20th05w.jpg
Güzel görünüyor hocam eline sağlık, afiyet olsun. :) Yulaf ezmesi olarak ben de lifalif kullanıyorum.Sarımsağını azaltırsın bir dahaki sefere kendi damak tadına göre ayarlarsın ;)

Merhaba arkadaşlar, bugün yeni bir tarif daha yükledim.Önceki videolarımda bana fikirlerini sunan, izleyen, kanalıma abone olan, destekleyen herkese tekrar teşekkür ediyorum.
Fırında sarımsaklı tavuk tarifimi paylaştım.Tarifteki ölçülerle yaparsanız 7 porsiyon çıkmaktadır.Her porsiyonda 39.5 gram protein içermektedir.

Afiyet olsun.

Yorumlarınıza, görüşlerinize açığım.İyi sporlar herkese...:)
dostum tarifleri videonun altindada aciklayabilirmisin mobilden girince video acamiyorumda

Hocam tarif çok güzel en kısa zamanda denemeyi düşünüyorum kanalınıza da abone oldum takipteyim. ama tabakta kalan yulaf-kaşar karışımının değerlerini makrolara dahil ettiniz mi?

Güzel bir kanal olmuş. tam aradığım bir kanal. başarılarının devamını dileriç

Back
Yukarı