Kasımpaşa34
Üye
Arkadaşlar 1.83 boy 76.4 kilo var.
Başladığım değerler[12.12.2011];
Boy: 1.83
Kilo: 85.6
Bel: 108
Son ölçtüğüm değerler[16.02.2012]
Boy:183
Kilo: 76
Bel: 94.5-95 arası
76 kiloya düşmeme rağmen belim 94 cm civarlarında. 2.5 aydır yapıyorum bu sporu ilk ay cardiosuz geldim bu değerlere cardioya yeni başladım 3 hafta önce.
Sabahları:
3 Yumurta, Lor Peyniri 200 GR, %0.1 Yağlı süt
Öğlen:
Tavuk göğsü yanında kesinlikle light yogurt ve salata. Veya baklagilleri tercih ediyorum.(Z.yağlı fasulye, bulgur, barbunya, kurufasulye, barbunya vs.)
Akşam:
Malesef antremanım 8de bitiyor eve gelmem 20.30 oluyor bu yüzden 20:45 gibi yemek yiyorum.
Genellikle lor peyniri, tavuk göğsü tercih ediyorum akşamları.
Kırmızı yağsız ette nadiren yiyorum.
Göbeğim vardı eskiden artık yok. Yinede sımsıkı değil göbeğim.
Benim sorunum şu ; bel bölgesini daha eritmem lazım. Ama sanki gelişme olmuyor o bölgede. Bel 94 cm'de kalmış daha fazla inmiyor sanki. Yağlanma bel bölgesinde yanlarda değilde, arka taraflarda.
Bu sorunu nasıl aşabilirim ve yağ yakıcı supplement olarak ne kullanmalıyım sizce ?
KH alımını iyice düşürüp protein ağırlıklı mı beslenmeliyim ?
Belkide sadece sabırlı olmalıyım, bilmiyorum...
Başladığım değerler[12.12.2011];
Boy: 1.83
Kilo: 85.6
Bel: 108
Son ölçtüğüm değerler[16.02.2012]
Boy:183
Kilo: 76
Bel: 94.5-95 arası
76 kiloya düşmeme rağmen belim 94 cm civarlarında. 2.5 aydır yapıyorum bu sporu ilk ay cardiosuz geldim bu değerlere cardioya yeni başladım 3 hafta önce.
Sabahları:
3 Yumurta, Lor Peyniri 200 GR, %0.1 Yağlı süt
Öğlen:
Tavuk göğsü yanında kesinlikle light yogurt ve salata. Veya baklagilleri tercih ediyorum.(Z.yağlı fasulye, bulgur, barbunya, kurufasulye, barbunya vs.)
Akşam:
Malesef antremanım 8de bitiyor eve gelmem 20.30 oluyor bu yüzden 20:45 gibi yemek yiyorum.
Genellikle lor peyniri, tavuk göğsü tercih ediyorum akşamları.
Kırmızı yağsız ette nadiren yiyorum.
Göbeğim vardı eskiden artık yok. Yinede sımsıkı değil göbeğim.
Benim sorunum şu ; bel bölgesini daha eritmem lazım. Ama sanki gelişme olmuyor o bölgede. Bel 94 cm'de kalmış daha fazla inmiyor sanki. Yağlanma bel bölgesinde yanlarda değilde, arka taraflarda.
Bu sorunu nasıl aşabilirim ve yağ yakıcı supplement olarak ne kullanmalıyım sizce ?
KH alımını iyice düşürüp protein ağırlıklı mı beslenmeliyim ?
Belkide sadece sabırlı olmalıyım, bilmiyorum...