Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
salondaki müzik yüzünden çalışamıyorum napmam lazım
arkadaşlar bizim salonda eskiden gittiğimdede aynı hep damar şarkılar nadiren pop olarak tarkan çalar hareketli müzik yok söylüyorum hocaya sonra filan diyo sallıyo 1 ben değil anladığım kadarıyla kimse doğru düzgün veremiyo kendini çalışmaya
Bak bu konuda haklısın işte okuduğum bir aylık spor dergisinin son sayısında şöyle bir ifade vardı yanlış hatırlamıyorsam
"müzik çalarınızı dinlemeniz antrenman yoğunluğunu ve yağ kaybetme çabalarınızı arttırabilir bir araştırma kendi seçtikleri müziği dinleyerek antrenmanlarını gerçekleştiren deneklerin kendi seçmedikleri müzikleri dinleyerek antrenman yapan deneklere oranla önemli sayıda daha fazla tekrar yaptıklarını ortaya koyuyor"
bizim salonda da aynı sorun yaşanıyor saçma sapan rastgele seçilmiş mp3 formatında yapılmış birsürü karışık müzik CD si ve herhalde en yenisi nereden baksan 2 veya 3 yıl öncesine ait olan şarkılar daha kötüsü değişeceğine dair bir işret yok kafa_
Müzik seçimi motivasyonu ve ritmi etkileyen bir faktör olduğundan önem arz etmekte olduğundan en iyisi bir mp3 player ve spor kulaklık almakta fayda var.
Müzik seçimi motivasyonu ve ritmi etkileyen bir faktör olduğundan önem arz etmekte olduğundan en iyisi bir mp3 player ve spor kulaklık almakta fayda var.
arkadaşlar anladım motivasyonu artırıyor da diğer demek istediğim mesela cebimize yada eşortmana koyduk kablosuyla kulağa takıyoruz çalışırken ve normal dururken düşüyor buna çözüm yokmu ben normalde mp3ten müzik dinlerken oturduğum yerden düşüyor çalışrken hayli hayli düşer
gidip kısıyorum çok yüksekse şahsen salonlarda çalan tekno müzikden nefret eder hale geldim insanın enerjisini emiyor ipod umu yanımdan eksik etmem bu arada
arkadaşlar bence bu bb'de psikoloji çok önemli insan mutlu olduğunda morali yerine geldiğinde daha iyi basıyor fakat aklına takılan bir kaç problem olunca tekrar sayılarında azalmalar oluyor işte bazen bu durumlarda müzik araya giriyor müziğin ritmine kapılıp aklındakileri unutabiliyorsun böylelikle daha çok tekrar yapıyorsun ben spor hocama sürekli flashbellekle müzik atıyorum sürekli benim müziklerim çalıyor bazen radyo mydonose herkes memnun çünkü parçalar acaip gaza getirici şeyler sanada tavsiye ederim
flasha atıp kaç kere verdim iyi bu müzikler diyor geçiyor ben mp3 götürcemde evde var bazen oturduğum yerden kulağımdan düşüyor spor yaparken de daha çok düşmezmi aklım mp3 te mi olsun
Bu salonlar bizi mp3 player kullanmaya zorunlu hale getiriyor
En etkili çözüm sıradan bir mp3 player ve sennheiser kulaklık almak (cx300 ideal tabi bütçeye göre araştırmanızı yapıp daha iyi yada daha zayıf seçeneklere yönelebilirsiniz) fiyatı biraz pahalı ama her kuruşunu hakediyor. Kulağınızda takılıyken müzik çalmasa bile dışarıdaki sesleri duymakta zorlanıyorsunuz. Bass tiz kalitesi çok iyi, tavsiye ederim.
fiyatı neyse önemli değilde çalışırken düşüyo habire çok sinir oldum antrenman yapamadım adam akıllı onla uğraşırken kızdım attım çantaya en sonunda dinlenmek için oturuyom bench sehpasına kulaklık çıkıyo tam halteri kaldırıyom gene çıkıyo koy yerine tak kulaklığı çok sinir bozucu