Salonda kaç saat çalışıyorsunuz

Vucutculardan aldigim bilgilere gore antrenman 1 saati geçmesin diyorlar bende bilmiyorum ama
Ben haftada 4 gün akşamustu 1 saat normal antrenman ve hafta da 1 kere 10-15dk bilek ve haftada 1 kere 10-15dk karın giriyorum ne kadar mantikli bilmiyorum tavsiyesi olan varsa merakla bekliyorum

2-3 saat nasıl sürüyor akıl sır erdiremiyorum. Ayrıca 2-3 saat çalışmak size kas kaybından başka birşey sağlamaz. Ağırlık idmanım 45 dk sürüyor (bölgesel ,2bölge,8hareket) , ısınma veya kardio hariç

2-3 saat idman yapanlarin,salonda geyik cepte mesajlasma konusma tv izleme gibi aktiviteler yapip hafif agirliklarla takildigini rahatlikla soyleyebililirim,fullbody idmanim her bolge 2 hareket ve 3 setten 60 dakika suruyor :)

Arkadaslar genel kani agirlik antremaninin bir saati asmamasi yonunde. Ancak gunde cift bolge calisip, 7-8 hareket yapa birisinin antremanini 45-60 dakika skalasinda bitirmesi guc. Bu yuzden hareker veya tekrar azaltmasina mi gidilmeli? Yoksa farkli bir yontem mi izlenmeli? Nasil asilabilir bu

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Back
Yukarı