Salona Hangi Ayakkabı İle Gidiyorsunuz ??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BalaN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

BalaN

Üye
Arkadaşlar Bu Başlıkta Spor Salonuna Hangi Ayakkabı İle Gittiğimizi Yazalım.Hem Ayakkabı Alacak Arkadaşlara da Fikir Vermiş Oluruz.Mümkünse Gerçekleri Yazalım :)

Benim ki: Puma Narita (Siyah/Gri)

Sivri burun kundura :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:44 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:42 ----------

Üstüne beyaz çorap, kırmızı şapka, real madrid forması, bide deniz şortu tamam işte :D

Size şaka gibi geliyor ama benim salonda o modellerden bi hayli var bildiğin terlikle geliyor arkadaş. çıplak ayak koşu bandına çıkanları demeyim bile.

Size şaka gibi geliyor ama benim salonda o modellerden bi hayli var bildiğin terlikle geliyor arkadaş. çıplak ayak koşu bandına çıkanları demeyim bile.

Bizim burda o modellerden var ama şu şekil , 14 cm paça, şapka buluta bakıyo, eğer şapka yoksa saçları kirpi gibi, üstüne adidas eşofman üstü, kalın taban ayakkabı, elinde tesbih :D Şeytan diyo barın sağına 100 kilo, soluna yüz kiloyu yükle bench press sehpasına yatır 5 metre üstten barı üstüne bırak ama olmuyor işte :DD

Çok rahat ve memnunum.

KALENJI+EKIDEN.jpg

Şuan salona okuldan hemen sonra gitedeğim için seve seve okulda giydiğim ayakkabıyla gidicem..bende professionel sporcuyum gibi konuşdum şimdi hahahaha.

Nıke Cortez giyiyorum tabanı ince oldugundan çok rahat oluyor

Çok rahat ve memnunum.

KALENJI+EKIDEN.jpg

Kalenji Ekiden 50 :D Ben de bundan kullanıyorum çok esnek, rahat :) Benimkileri çok zorladım kumaşını patlattım yenisi sipariş edeceğim 1-2 güne :) Bu sefer Ekiden 75 deneyeceğim :) Yazarım buraya :D

Back
Yukarı