Salon hayatımda 11. ayım (önce sonra)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sanalada

Üye
yaklaşık 5 ay ara ile
2013 başlarında 57 kilo olup iş hayatımın başlamasıyla 69 kiloya ulaştım tekrar 60 a düştüm son halim 64
ilk foto bir kaç ay ev çalışmasıyla sonrası 11 aylık salon son 3 ayım dolu dolu haftada 4-5 gün (her gün farklı bölgeler ile)

şeker hastalığım sebebi ile takviye ürün kullanmadım

öneri ve görüşlerinizi isterim şimdiden teşekkürler

lütfen konu açma ihlali yaptıysam mesaj atın

dW5qMD.jpg

N9qbGa.jpg

güzel yorumlarınız için çok teşekkürler :)

alacağın saçlarım olsun :D[DOUBLEPOST=1418799185][/DOUBLEPOST]
Bence ilk birkac ay ev calismasiyla bile cok iyi. Karin programini atabilirmisin.

klasik mekik programları :D ilk salonumda 6 ay boyunca hiç dinlendirmeden her gittiğimde önce 3x50 mekik yapıp (bunu sonra artırdım 3x200 olarak) 3 x 15 ayağa 5 kilo dumbbell sıkıştırarak leg raise yapıp diğer programlarıma başlardım
mekik yapmakla çok vakit kaybı olduğundan bunu azalttım Eğilerek Cable Crunch ile 3x20 70 80 90 kiloyla daha kısa süreyle bitirmeye başladım şimdi ise sehpaya oturarak belimi iyice büküp kasları sıkarak yapmaya başladım artık iyice canımı sıkmaya başladı bu mekik :D:oops:

Son düzenleme:
Kardeşim tebrikler umarım daha iyi yerlere gelirsin ;) benim sana sorum şeker hastalığım var dedin bende bugun Hastalığı'n unsurlarını yaşıyorum eldeki çatlakların iyileşememesi susuzluk halsiZlik şimdi sormak istediğim sabah aç karna dahiliye doktorunamı gitmeliyim ?

Kardeşim tebrikler umarım daha iyi yerlere gelirsin ;) benim sana sorum şeker hastalığım var dedin bende bugun Hastalığı'n unsurlarını yaşıyorum eldeki çatlakların iyileşememesi susuzluk halsiZlik şimdi sormak istediğim sabah aç karna dahiliye doktorunamı gitmeliyim ?
tabiki doktora görünmelisin yaraların geç iyileşmesi diyabet yüzünden halsizliğinse şekerin düşüklüğündendir aç karnına değil de haftalık şeker ölçüm notlarınla gidersen iyi olur güzel yorumların için teşekkürler =) çatlaklar için benim tavsiyem o kısmı kremle yumuşak temiz ve toz topraktan uzak tut

çatlak derken ağırlık kaldırma sonuçlarında oluşan mı yoksa deri soyulması gibi mi?

tabiki doktora görünmelisin yaraların geç iyileşmesi diyabet yüzünden halsizliğinse şekerin düşüklüğündendir aç karnına değil de haftalık şeker ölçüm notlarınla gidersen iyi olur güzel yorumların için teşekkürler =) çatlaklar için benim tavsiyem o kısmı kremle yumuşak temiz ve toz topraktan uzak tut

çatlak derken ağırlık kaldırma sonuçlarında oluşan mı yoksa deri soyulması gibi mi?
El egzaması gibi bişi sanırım krem kullandım biraz geçti ama şimdi çatlaklar oluştu 2 hafta kapanmadı şekerden şüpheleniyorum bende

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı