Salon ayın 2 sine kadar kapalı 6 gün ne etsek

cacala

Üye
Off, ayın 2 sine kadar kapalı salon ayrıca haftasonu da dinlenme vardı tam tamına 6 gün yatışla mı geçicek evde 5 lik dambıllar var ama artık serçe parmağı tatmin etmiyo tabiri caizse. Ben bu 4 gün napsam ki eski ev programıma mı dönsem şınav barfiks flex hocanın ev dambıl programı bench_O

Bende cumaya kadar gitmicem...bence bu süre içerisinde dinlen gitsin...vücudu dinlendir rahatlasın biraz...

Yahu olimpia'ya mı hazırlanıyorsunuz, taktığınız ve üşenmeyip konu açtığınız şeye bakın.....

Yatın yuvarlanın dinlenin. :)

yok be umur35 olympiaya tabiki hazırlandığımızdan değilde işte fazla uzun süreli yatışlar beni mutsuz ediyo spor yaparsam huzurlu oluyorum :)

Arada 7 filn gün dinlenmek iyidir :)

Yok ben illada bişiler yapcam diyosan umur35' da dediğigi çık doğaya koş, gel eve şınav, git parklara barfix :D türet bişiler

teşekkürler R10 boş oturmaktan iyidir çok yararlı paylaşım tşkkürler

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:30 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:27 ----------

O değil de bayram sofrası düşündürüyor beni.

Kendini tutamayıp diyetin dışına çıkıcan diye mi ? :)

Bol bol yemek yiyin kış geliyo..

kış geliyor da sanki kıtlık geliyor dedin gibi oldu :D ayrıca şu var ,konuyla ilgili bir mesaj olsun, vücuda 10 günlük bir dinlenme süresi tanımak iyi olur ara sıra

haklısın ya evde hafif hafif yalnızca şınav mekik arada da bahçeye iner barfiks yaparım salon açılana kadar böylelikle dinlenmiş olur hiç bişey yapmadan da yatmak olmaz yav :D

kış geliyor da sanki kıtlık geliyor dedin gibi oldu :D ayrıca şu var ,konuyla ilgili bir mesaj olsun, vücuda 10 günlük bir dinlenme süresi tanımak iyi olur ara sıra

:D Yani demek istediğim yazın kilo vermek daha uygun olduğu ve kışında şişmek daha elverişli olduğu için. Kışın bulk, yazın kardio :p

ya 1 hafta filan bırakınca sanki o zaman kadar yaptklrm eriyormuş gibi geliyor bana size oluyormu öyle şeyler??

psikolojik olarak iniyomuş gibi gelir banada oluyodu ama aştım ben onu çok şükür dinlendikçe geliştiğine inanıyorum çünkü doğrusuda oymuş "balon mu incek canım! ilaç almıyorm bişey etmiyorum" diye beynine sinyaller göndermelisin :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:18 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:16 ----------

4 günü cardio yap :D

Kilo almam lazım usta cardio ya filan girmiyorum :D

Back
Yukarı