bahçelievlerde 2. cd'de jimnazyum (eski adıyla KAMA).aletler jimsadan olympik barda var.çok bir ilgi alaka bulmazsın ama arkadaşlık 1 numaradır.gene bahçelide life time var burda yeterince ilgi alaka görebilirsin ama aletler pek çok kaliteli değildir.dikmen sokulluda dikmensportland var çocuk sesleri arasında çalışabilirsen burasıda fena değildir.aletler es-jimden ama çok ağır çalışamazsın ve biraz düzensizdir.kızılayda necatibeyde saura var ama çok kalabalık oluyor.demirtepede mehmet küçüklerin salonu var ama çok kuralcıdır ve kalabalık olur.kızılayda gene ncatibeyde bilgin var .gerçi bilgin hoca pek ilgilenmiyormuş artık.cebeci göbekte ismini bilmediğim bir salon var fena değildir. tabi birde spormed var ama orası hakkında pek bir bilgim yok.ben olsam uzak bile olsa kama ya giderdim.yazın hem tenha olur hemde iyi sporcular arada gelip gider.bağıra bağıra çalışabileceğin bir salondur.daha ayrıntılı bilgi istersen onuda sonra yazabilrim.slazenger dedi:merhaba siteye yeni üye oldum ankarada 1 aydır salon arıyorum ama bulamıyorum bana yardımcı olacak ankaralı arkadaş varmı iyi bir salona gitmek istiyorum
DİKMENLİ dedi:arkadaşım bilmeden konuşma istersen..ben 3.5 yıldır dikmendeki dikmensportland gym centere gidiyorum..sana kısaca biraz salondan bahsedeyim salon 750 metrekare büyüklüğünde ve tavan yüksekliği 6 metre bu salonun dekorasyonunu ben yapmıştım..ordan biliyorum..burada herşey çok kaliteli aletler doğru esjim ama çok kaliteli esjimi bilirsin bütün avrupaya o veriyor.ve aklına gelecek bütün aletler var burada..ağırlık basma konusuna gelince 3.5 yıldır ben sıkıntı çekmedim herşeyden önemlisi hoca çok profesyonel onun hakını ne yapsam ödeyemem.sana şunu söyleyim daha öncede çok salona gittim gördüm burdaki ortam ve çalışma disiplini düzeni hiçbir yerde yok..aldığım sonuçları sana yazayım dur..başlangıç tarihim 2003 eylül ayı.. kol 29 cm, göğüs 85 cm ,omuz 87 cm,bacak 41 cm....yıll 2006 kol 41 cm , göğüs
111 cm,omuz 109 cm,bacak 53 cm dir..bu sonucu bana kimse aldıramadı..bu mesajı görünce çok şaşırdım ve üzüldüm..bu clübün hakkı bu olmamalı...bence ankarada tek..ben atlantisede gittim,bilginede gittim saurayada gittim o salonlar verim alamadım aletleri yıllanmış şarap gibi...hımmm unutmadan arkadaşım burdaki ses sistemi JBL 9+1 dir..burda tempolu müziklerle antrenman yapılıyor..sen gel buraya hocamız sana istedin ağırlığı bastırsın...saygılarımla www.dikmensportland.com buraya girip bakabilirsin ben hergün burdayımm...
Despo dedi:DİKMENLİ dedi:arkadaşım bilmeden konuşma istersen..ben 3.5 yıldır dikmendeki dikmensportland gym centere gidiyorum..sana kısaca biraz salondan bahsedeyim salon 750 metrekare büyüklüğünde ve tavan yüksekliği 6 metre bu salonun dekorasyonunu ben yapmıştım..ordan biliyorum..burada herşey çok kaliteli aletler doğru esjim ama çok kaliteli esjimi bilirsin bütün avrupaya o veriyor.ve aklına gelecek bütün aletler var burada..ağırlık basma konusuna gelince 3.5 yıldır ben sıkıntı çekmedim herşeyden önemlisi hoca çok profesyonel onun hakını ne yapsam ödeyemem.sana şunu söyleyim daha öncede çok salona gittim gördüm burdaki ortam ve çalışma disiplini düzeni hiçbir yerde yok..aldığım sonuçları sana yazayım dur..başlangıç tarihim 2003 eylül ayı.. kol 29 cm, göğüs 85 cm ,omuz 87 cm,bacak 41 cm....yıll 2006 kol 41 cm , göğüs
111 cm,omuz 109 cm,bacak 53 cm dir..bu sonucu bana kimse aldıramadı..bu mesajı görünce çok şaşırdım ve üzüldüm..bu clübün hakkı bu olmamalı...bence ankarada tek..ben atlantisede gittim,bilginede gittim saurayada gittim o salonlar verim alamadım aletleri yıllanmış şarap gibi...hımmm unutmadan arkadaşım burdaki ses sistemi JBL 9+1 dir..burda tempolu müziklerle antrenman yapılıyor..sen gel buraya hocamız sana istedin ağırlığı bastırsın...saygılarımla www.dikmensportland.com buraya girip bakabilirsin ben hergün burdayımm...
Diger salonlari karalamasan herkez sana inanacakti.