Saldırı ve savunma sanatını içinde barındıran dövüş

Arkadaşlar boyum 1.80 kilom 90 ya da 85 15 yaşındayım sizce bana en uygun spor hangisidir arkadaşımla muay thai ye başlamayı düşünüyorum sizin düşüncelerininz nelerdir

Arkadaşınla başlayacaksan muay thaiye başla birbirinizi sürekli ileri taşırsınız. ben Sayokancı olduğum için sana Sayokanı öneririm.

Benimle neden pazarlık yapıyorsun karate deyip fikri attım hangisi seçeceğine sen karar ver

Sent from my iPhone using Tapatalk

Benimle neden pazarlık yapıyorsun karate deyip fikri attım hangisi seçeceğine sen karar ver
Yok yanlis anlamayın sadece sportif karate stili pek efektiv gelmedi bana. Karateyi cok severim yoksa, özellikle gelen saldırıyı saptırıp saldırı yapma felsefesini. Bazı teknikleri bir silah kadar
Güçlü. Ama sanatı incelikleri ile öğrenmeden efektiv olmak biraz zor gibime
Geliyor.

Pek anlamadım shotokandan mı bahsediyorsunuz shotokanda ustalaşmak mı zaman alıyordemek istediniz

Pek anlamadım shotokandan mı bahsediyorsunuz shotokanda ustalaşmak mı zaman alıyordemek istediniz

Evet shotokandan bahsediyorum cogu yerde sportif karate olarak biliniyorda, diger stillerden biraz daha uzun zamanda öğreniliyor o yuzden ilk zamanlar biraz daha az efektiv kalıyor gibime geldi. Full contact karate ise super gibime geliyor :)

tabikide wushu sanda. kick boks muay thai falan hikaye kıck boksda tekmeyi adamlar blok alıyo yiyiyor bacağa wushu sandada tekmeyi tuut yakalayıp yere düşürme var güreş var boks var tekme var her yönden hepsinde iyidir

En iyi ve her yönden en etkilisi KRAV MAGA ' dır. Her türlü savunmayı içinden barındıran bi sistemdir.Ayrıca KRAV MAGA ' da refleksler ileri düzeyde gelişir , tabi bu senin ne kadar süre çalıştığına bağlı.Karate boks judo muay thai vs vs vs , bunların tüm teknikleri KRAV MAGA ' da mevcut..
http://tr.wikipedia.org/wiki/Krav_Maga

Back
Yukarı