Sakal serumu kullananlar pek memnun değil gibi görünüyor, yorumlara şuradan göz atabilirsin https://www.eyorumlar.com/sakal-serumu-almadan-once-mutlaka-yazimizi-okuyun/
işe yaradı mı ben de kullanmayı düşünüyorum araştırma yapıyorumArkadaşlar sakallarım çok seyrek yok denecek kadar az bi tutam çenede var okadar. yaşım 22. 80 kilo atletik bi fiziğim var bacaklarımda orman gibi kıl var ancak üst vücüdum ve yüzümde çıkmıyor. aynı durumda olan varmı ? eeose aldım bugün kullanmaya başladım sonuçlarını buradan paylaşmayı düşünüyorum.
kimseden cevap gelmeyince arkadaş tavsiyesi üzerine sakal baba diye bir siteden aldım 5 gün oldu kullanmaya başlayalı herşeyi çok kaliteli umarım sonuç da öyle olur.işe yaradı mı ben de kullanmayı düşünüyorum araştırma yapıyorum
Minoxidil bırakınca sakal tekrar dökülüyor.Evet saç dökülmesinin sebebide o ben 12 ay kullandım 6 ayı hergün geri kalan 6 ayı haftada 2 -3 gün olarak 2 ay kadardır bıraktım kullanmayı yine baya dökülüyor.Öncesinde 4 ay kullanım bırakmışlığımda vardı baya çıktı bırakınca yeniden tamamen döküldü.Ben minoxil forte kullandım baya etkili oldu. Şimdi sakallarım var. Çene sağ tarafında seyreklik var tekrar kullanıyorum. Ama saçı da döktü gibi sanki biraz. Belki de başka sebeplerden dolayı dökülmüştür bilemem ama çok etkili oldu.
bende sakal dökülmedi, saç dökülmesi şu sıralar yok. Saç dökülmemi stres ve durgun hayata bağlıyorum. Bu iki meseleyi aşınca saç dökülmesi yok oldu..Minoxidil bırakınca sakal tekrar dökülüyor.Evet saç dökülmesinin sebebide o ben 12 ay kullandım 6 ayı hergün geri kalan 6 ayı haftada 2 -3 gün olarak 2 ay kadardır bıraktım kullanmayı yine baya dökülüyor.Öncesinde 4 ay kullanım bırakmışlığımda vardı baya çıktı bırakınca yeniden tamamen döküldü.
çinko evet, bundan sonra daha fazla dikkat edicemÇinko kürlerinden başlamalısın, vücut kıl örtüsünün yegane perçinidir
senin adına sevindim benimki dökülüyor çünkü[DOUBLEPOST=1556389242][/DOUBLEPOST]bende sakal dökülmedi, saç dökülmesi şu sıralar yok. Saç dökülmemi stres ve durgun hayata bağlıyorum. Bu iki meseleyi aşınca saç dökülmesi yok oldu..
çinko kür derken ?Çinko kürlerinden başlamalısın, vücut kıl örtüsünün yegane perçinidir
Sakal bilmitorum ama benim bir bacağımda kıl çıkmıyordu kullandım bir süre artış olduArkadaşlar sakallarım çok seyrek yok denecek kadar az bi tutam çenede var okadar. yaşım 22. 80 kilo atletik bi fiziğim var bacaklarımda orman gibi kıl var ancak üst vücüdum ve yüzümde çıkmıyor. aynı durumda olan varmı ? eeose aldım bugün kullanmaya başladım sonuçlarını buradan paylaşmayı düşünüyorum.
Biz bacağımızda kıl kalmasın diye uğraşıyoruz senin derdine bakSakal bilmitorum ama benim bir bacağımda kıl çıkmıyordu kullandım bir süre artış oldu
Çinko ihtiva eden cilt bakım ürünleri diyelim.senin adına sevindim benimki dökülüyor çünkü[DOUBLEPOST=1556389242][/DOUBLEPOST]
çinko kür derken ?
yaklaşık bir buçuk aydır sakal babanınkini kullanıyorum, satış temsilcisi 4-6 ay kullanın demişti ama şimdiden seyreklikler dolmaya başladı. kişiden kişiye değişiklik gösterirmiş bu durum da bende erken etki göstermeye başladı sanırım. bir kutu bitsin belki ikinciyi de alırım gibi geliyokimseden cevap gelmeyince arkadaş tavsiyesi üzerine sakal baba diye bir siteden aldım 5 gün oldu kullanmaya başlayalı herşeyi çok kaliteli umarım sonuç da öyle olur.