Berk Ayyıldız
Üye
Sporda 1.5 sene bitirdim. Gunluk 4200 kalori almam gerekiyor. Ogrenci oldugum icin 3 ana ogunum var, 4.ana ogun yapmakta zorlaniyorum bu yuzden gaienr almistim.
Kimseye önermesemde param var diye aldim. Her neyse,
Aldigim marka nutrade 4.5 kg ve fiysti 180tl. 100 gramda 71 karb, 0 gram seker. Bir olcegi 25 gram, bir servis 100 gram.
Ben antrenman sonlari hazirladigim shake'e(muz yulaf lor falan) bir olcek atiyorum, kalori acigim var ise max 2. Yani her gun bir olcek gainer kullanarak 180liralik kutuyu 180 günde bitirmis oluyorum
25 gram gainer bana hem 18 gram karbonhidrat sagliyor hemde tadini cok guzel yapiyor. Kullandigim diger supplement de whey. Onunda 200liralik kutusu 80 antrenman gunu gidiyor nerdeyse 20 hafta.. Sizce, sadece whey alip shake icine whey atmak mi, yoksa gainer kullanmak mi? Gainer veya whey koymadan icmek benim icin imkansiz bir kac kez denedkm tadı leşti. Nesquik koysam seker orani cok yuksek.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kimseye önermesemde param var diye aldim. Her neyse,
Aldigim marka nutrade 4.5 kg ve fiysti 180tl. 100 gramda 71 karb, 0 gram seker. Bir olcegi 25 gram, bir servis 100 gram.
Ben antrenman sonlari hazirladigim shake'e(muz yulaf lor falan) bir olcek atiyorum, kalori acigim var ise max 2. Yani her gun bir olcek gainer kullanarak 180liralik kutuyu 180 günde bitirmis oluyorum

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi