Sadece bilenler yazsın lütfen..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle selam herkese bu ilk mesajım. Abilerim ben 1 haftadır eve aldıgım dumbelllarla dumbelllls sadece kol bölgesindeki kasları geliştirecek hareketleri yapıyorum.Nefes alma, hareketleri dogru yapma, bünyeme uygun sayıda yapma vb. bunların hepsini yaptıgımdan eminim, psikolojik yönden de hiçbir problem yok hatta moralim gittikce düzeliyor cünkü başladıgımdan bu yana 1.2 kg aldım. Bu yönden bana yol gösteren abilerime teşekkür ederim.

Uzatmadan soruma geleyim.. Sadece kol kaslarımı geliştirmek için hareket yapıyorum ve bunu hergün 12 saat aralıkla yapıyorum sizce bir zararı olur mu ? Şimdiden teşekkürler saygılar..

Arkadaşım küçük adeleler için antrenmanlar arası dinlenme süresi 48 saat . biceps-triceps bunlar küçük adele grubudur. 12 saat aralıklarla çalışman yanlış olur.

ukalalık etmek istemem fakat topiğinin konusu ne bu forum için nede tüm farklı forumlar için ters olmuş. sana nefes alma,doğru hareket yapma vs temel püf noktalarda yardımcı olan abilerin bu gözden kaçmayacak şeyi atlamışlar sanırım.

Sadece kuralları okuyanlar başlık açsın!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı