Saatlik yat kiralama

Valla konuyu açıp açmamak için çok düşündüm ama gerçekten fikir sahibi birilerinin yardımına ihtiyacım var.. Sevgilime evlenme teklifi etmek için boğazda 2-3 saatlik yat kiralama düşüncesi içindeyim ama daha önce hiç yat kiralamayı bırakın yata binmişliğim bile yok.. Yani fiyatlar nedi ne değildir, piyasadan hiç haberim yok arkadaşlar. Amacım gerçekten kaliteli, etkileyici bir organizasyon olması. Yani çok ucuz ve kalitesiz bir şey bulmak için yazmıyorum buraya.. Maksadım değerinden fazla paralar ödeyip kazıklanmamak.. Şimdi içinizde bir yat sahibi çıksa ne güzel olur :) En azından tanıdığı olan ya da piyasayı bilen birileri çıksa çok iyi olur. Dünden beri internette boğazda yat kiralama hizmeti veren şirketleri araştırıyorum ama karar veremedim.. Gelecek cevaplar için şimdiden teşekkürler..

Sevgilimle ben baş başa olacağız, yemekli ama alkolsüz bir organizasyon olacak.. 2 ya da 3 saat yeterli olur diye düşünüyorum...

Sağ olun arkadaşlar çok yardımcı olmuşsunuz :D günlerdir internette ince eleyip sıkı dokudum, uzuuun uzuuun araştırdıktan sonra https://www.yatkiralama.net firması ile anlaştım. 2 saatlik boğaz turu, yatın ses sistemi, alkolsüz yemek menüsü, lazer gösterisi, 2 adet volkan, profesyonel fotoğraf ve video çekimi için 1600 TL'ye ekonomik bir yat kiraladım. Aslında kemancı da çağırmak istiyordum ama bütçemi zorlayacaktı. Kendim bir cd ya da usb yapıp getireceğim, gece boyunca sevdiğimiz şarkılar çalacak fonda. Yat normalde Bebek'te bağlı ama ben Anadolu yakasında oturduğum için bizi Kuleli askeri lisesinin hemen önünden alacaklar ve tur sonunda yine aynı yere bırakacaklar. Şimdilik her şey mükemmel görünüyor.. Hayırlısı bakalım inşallah çok güzel bir akşam olur bizim için. internet üzerinde fiyatları detaylı olarak yazan tek yat kiralama firması olması ve ilgi alakalarının çok samimi olması sebebiyle bu şirketle anlaştım. inşallah salı akşamı da her şey kusursuz bir şekilde organize edilir..

Back
Yukarı