Sa Arkadaşlar supplement kombinasyonum hakkındaki görüşlerinizi istiyorum.

Aramiss

Üye
Merhabalar öncelikle, hedefim kas kütlesi kazanmak,büyümek vs. Bunun içinde supplement kombinasyonu hazırladım, Kombinasyonu söylemeden önce 17 yasındayım 1 senedir bu sporu yapıyorum belirttigim gibi hedefim kas kütlesini büyütmek. Bu kombinasyona ramazan ayından sonra başlıyacam.Burada konu açma sebebim ise goruslerinizi belirtmeniz,Yada başka supplement önerilerinizi almak.İyi günler..

Supplementler: Gaspari myofusion(Yada Syntha-6)
Hardline KGT
Muscletech aminofx
Musclepharm bullet proof

Sabah: myo
ant önce: amino fx
ant sonra: kgt
uyumadan önce : bullet proof

Bence bullet proof gereksiz, yeterli aminoyu alacaksın, iyi bir multivit ekleyerek ZMA da alınabilir gün içinde onun yerine gece casein ( lor peyniri ) ekle derim, KGT ise glutamine creatine carbo içeriyor ama sanırım protein eksik dolayısıyla whey le alınabilir gibime geldi.

Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar ozaman bullet i kombineden kaldıracaz multi vit olarak ne önerirsiniz ?

zma ya 70 80 lira vermektense daha ileri bir urune ( bcaa içermesi vs. ) 100 lira vermek daha mantıklı bence . ayrıca ant. 20 dk sonra tekrar myo ;)

Ben fiyat performans olarak Türkiye için anavite öneriyorum. tabi kişisel ihtiyaca göre animal pack veya ON multivitamin de kullanılabilir.

zma ya 70 80 lira vermektense daha ileri bir urune ( bcaa içermesi vs. ) 100 lira vermek daha mantıklı bence . ayrıca ant. 20 dk sonra tekrar myo ;)

Evet unutmusum yazmayı fakat ben myo yu 1 saat sonra almayı düşünüyordum.

Ben fiyat performans olarak Türkiye için anavite öneriyorum. tabi kişisel ihtiyaca göre animal pack veya ON multivitamin de kullanılabilir.

Ozaman Anavite yi de eklersek:

Ant önce : aminofx

Ant sonra: kgt

Ant yarım saat sonra : myo

Ögunlerden öncede : multi .

Son olarak : Protein kısmında kafam karışık myo yerine daha iyi protein alınablirmi.Aklımda Syntha-6 ve Muscle ınfusion var yoksa hiç kafa yormayıp gaspariye devammı ediyim . Bu arada cevaplarınız için tekrardan teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Merhabalar öncelikle, hedefim kas kütlesi kazanmak,büyümek vs. Bunun içinde supplement kombinasyonu hazırladım, Kombinasyonu söylemeden önce 17 yasındayım 1 senedir bu sporu yapıyorum belirttigim gibi hedefim kas kütlesini büyütmek. Bu kombinasyona ramazan ayından sonra başlıyacam.Burada konu açma sebebim ise goruslerinizi belirtmeniz,Yada başka supplement önerilerinizi almak.İyi günler..

Supplementler: Gaspari myofusion(Yada Syntha-6)
Hardline KGT
Muscletech aminofx
Musclepharm bullet proof

ant önce: amino fx
ant sonra: kgt
uyumadan önce : bullet proof

bence amino fx yerine scivation xten almanı öneririm ayrıca myofusion yerine syntha 6.Ama yasın supplement icin genc ben calısmana 1 sene daha devam et derim en azından syntha 6 ile devam et digerlerini alma derim.Tabi tercih senin.dumbelllls

Back
Yukarı