saç dökmeyecek bir kombinasyon istiyorum :)

yaklaşık 1 yıldır bu sporu yapıyorum,çeşitli kombinasyonlar yaptım çok şükür olumsuz yönde bir etkileri olmadı,şimdi yeni bir kombinasyon yapacağım ürün sıkıntım yok,olmadığı içinde herşeyi içesim var fakat bazı ürünlerin saç dökülmesine sebep olduğunu duydum...bana saç dökmeyecek ve weiderin ürünlerinden oluşacak ayrıca ayda 1,5 2 cm gibi kol ölçüsü alabileceğim bir kombinasyon yazarsanız sevinirim arkadaşlar....he birde yağlandırmazsa sevinirim :) bench_O

boy 183 kilo 83 kol 41,5 cm

Ayda 1.5 2 cm kol :) iyiymis. Bana da lazim bulursaniz soyleyin boyle bir kombinasyonu :)

arkadaşlar bundan önce yaptığım kombinasyonla aldım 2 cm,dalga geçmenize gerek yok,şuanda aynı kombineyi yapamadığım için sizlere soruyorum...geyik yapacağınıza bilmiyorum veya bana göre imkansız falan diyebilirsiniz...anatomi meselesi...neyse teşekkürler

kol ölçün olmuş 41,5 bundan sonra yavaslar zaten insanın dogal olarak ulasabılecegı en buyuk olcu kaç ki 48- 50 .

protein tozunun yada diğer supplementlerin saç dökülmesiyle alakası varmı? benim bildiğim saç proteinden üretiliyor ve yeterli protein almayanların saçı önce zayıflar sonra dökülür.

"bilgili & deneyimli arkadaşların" yorumunu bekliyorum çünkü tam protein tozu seçmek üzereyken bu mesajı gördüm ve benim için saçlar kaslardan daha önemli.

protein tozunun yada diğer supplementlerin saç dökülmesiyle alakası varmı? benim bildiğim saç proteinden üretiliyor ve yeterli protein almayanların saçı önce zayıflar sonra dökülür.

"bilgili & deneyimli arkadaşların" yorumunu bekliyorum çünkü tam protein tozu seçmek üzereyken bu mesajı gördüm ve benim için saçlar kaslardan daha önemli.

saç dökülmesi genlerle alakalı bir durum. eğer genlerinde yazılıysa istersen bütün vücudunu proteinle doldur yine dökülür. fakat şöle bir durum söz konusu olabilir; genetiğinde saç dökülmesi yoksa ve beslenmeden dolayı bir saç dökülmesi başladıysa saçların için işte o zaman proteine ihtiyaç duyabilirsin ve dökülen saçlarını geri kazanabilirsin. ama genetiğinde saç dökülmesi olmamalı bilmem anlatabildimmi

Hayir protein tozlari sac dokmez. Protein tozlarinin herhangi bir yan etkisi (ciddi) dahi kanitlanamadi daha.

testesteron veya steroid kullanmadığın sürece saçlarına hiç birşey olmaz.yorum yazan arkadaşlar benim sorunumada yardımcı olursanız sevinirim :)

weıder pure casein
weıder amıno lıquıd mega forte
weıder muscle freak pro.
weıder amıno 3050
weıder premıum whey
muscletech halo

şuan elimde olan ürünler

Back
Yukarı