S.a Yardımcı Olabilirmisiniz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle Forumunuz Cok Güzel !

Benim Sorunum Karın Bölgesindeki ve Gögüs Bölgesinde ki Yaglarım . 1.80 boy 83 kiloyum Yaglarımı Hızlı Sekilde Yakmak ve Kasa Dönüştürmek İstiorum Sizden İstegim Ne yapmam Gerektigini Sölemek ve Hangi İlaçları Kullanmamı Sölemeniz Şimdiden ilginiz İcin Teşşekür ederim .

a.s
foruma hoşgeldiniz.başlık açma yerine arama çubuğundan mide yazarsanız sorularınızın cevabını fazlasıyla veren başlıklar göreceksiniz.
iyi çalışmalar

h.b teşşekür ederim Başlık Açmamın Nedeni Direk Bana Yönelik Cevaplar Almak Tavsiyenizi Dinliorum Ve Arama Yapıorum

Merhaba,

artık gvücudunun şekline önem vermen güzle bir başlangıç.
Kötü haber: yağ kasa çevrilemez!
Yağ hücreleri ve kas hücreleri bir birinden çok farklı yapıya sahiptirler. Eğer taşı toprağı altına çevrebilirsek o zaman yağlarıda kaslara çevrebiliriz.
Ergenlik çağından sonra oluşan yağ hücrelerini vücutta yok etmek spor ve diet ile mümkün değil! Yağ hücrelerini yok etmenin tek çözümü bu yağlarınızı bir doktorun alması!
Hemen karşı çıkmayın arkadaşlar...İçinizde ben şu kadar yağlıydım şimdi bu yağları yaktım kaslı baklavalı vücudum var diyenler (umarım) çoktur.
Ama vücutta yağ kaybı yağ hücrelerinin yok olduğu anlamına gelmiyor. Yani yağ hücre sayısı azalmıyor. Sadece yağ hücreleri hacim kaybediyor ve yeniden büyümeyi bekliyorlar.
Ne yazıkki kaslarımızda her zaman fırsat buldukça küçülmeyi bekliyor.
Selamlar

Cevabın İçin Teşşekürler . Doktor Alması Gerekior Diorsunuz Peki Bu Yag Yakıcı İlaçlar Ne için YapıLmış bana bi Yararı Dokunmaz mı Body Calışırken Onları Kullansam Yaglarımı Yakıp Kas Yapamaz mıyım ?

lutfen forum kurallarini okuyun,basliginiz forum kurallarina uygun degil,ayrica bu konular forumda cok konusuldu arama yapalim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı