Sıvı L-Carnitine nasıl kullanılır?

Beyler L-Carnitine aldım,dün geldi.Fakat ne kadar ve nasıl kullanacağımı bilmiyorum.Sıvı olduğu için 15 dakika önce kullanacağım fakat bir kapak mı alacağım yoksa bir kaşık falan mı?Ölçek konusunda yardımcı olursanız sevinirim :)

markası ne kardeşim ? ben daha önce hardline likit karnitin kullanmıştım 1 ölçek 500mg karnitin içeriyodu kutuda 2 ölçek bir servistir yani 1000mg bir servistir demesine rağmen ben 1500mg kullanıyordum ama markadan markaya değişebilir tabi kutusunun üstünde yazması lazım

markası ne kardeşim ? ben daha önce hardline likit karnitin kullanmıştım 1 ölçek 500mg karnitin içeriyodu kutuda 2 ölçek bir servistir yani 1000mg bir servistir demesine rağmen ben 1500mg kullanıyordum ama markadan markaya değişebilir tabi kutusunun üstünde yazması lazım

Hardline kullanıyordum bende.Likit olanından.Yanlışın var 1 ölçek 30 mL ve 1000 mg L-Carnitine 200 mg Taurine içeriyor.

Son düzenleme:

ben bu versiyonunu kullanmadım hiç ama senin verdiğin linkte şöyle yazıyor

Karnitin sıvı kullanımı:
Hardline Karnitin Sıvı spordan önce ve sabah aç karna kullanılabilinir.

Hardline Karnitin sıvı 2 ölçek içeceği antrenmandan 15 dakika önce içebilirsiniz. Spor yapmadığınız günler sabah aç karna 2 ölçek içebilirsiniz.

Back
Yukarı