sıkı kaslar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ffcc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ffcc

Üye
abiler ben fazla kas şişirmek istemiyorum sadece kaslarımın hatları belli olsun ve herzaman sert olsunlar bunun için bir progrm önerirmisinz ya da işin püf noktası nedir. sıkı kas yapmak için fazla ağırlık değil az ağırlıkla çok tekrar diyorlar bu nekadar doğru acaba ? birde protein tozu kullanmalımıyım ? ya da sizin tavsiyeleriniz nelerdir yardımcı olun ...

sanırım bu sporda bi altyapın yok. eğer alt yapın yoksa bence önce belli bir süre kas geliştirme antremanları yapmalısın ve sonrasında parçalama işine girmelisin. parçalamak için önce kas olması lazım :) (yanlış anlama sende kas yok manasında demedim) eğer daha önce başka spor dallarında oluşan bir kas yapın varsa onu bilemeyecegim umarım yardımcı olurlar bu konuda sana

sanırım bu sporda bi altyapın yok. eğer alt yapın yoksa bence önce belli bir süre kas geliştirme antremanları yapmalısın ve sonrasında parçalama işine girmelisin. parçalamak için önce kas olması lazım :) (yanlış anlama sende kas yok manasında demedim) eğer daha önce başka spor dallarında oluşan bir kas yapın varsa onu bilemeyecegim umarım yardımcı olurlar bu konuda sana
çok doğru!!!!

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

- Yanlış bölümde başlık açılmıştır

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı