CanadalıBadyci
Yeni Üye
Proteinli Pizza bench_O
300gr Yulaf
3Yumurta
2,5 Çorba Kaşığı Domates Salçası
Yarım Domates 1 Soğan
700 Gr Tavuk-Kırmızı Et-Kıyma-Balık Size Kalmış
Kekik-Kırmızı Biber-Kara Biber-Vb. Size Kalmış
Ve Tabiki Üstüne Kaşar Peyniri Rendeleyin...
Yapılışı:
1) 300gr kadar yulafı kasede 2 tam yumurta ve 2 yumurta beyazı, yarım bardak suyla iyice karıştırıyoruz
2) Elde ettiğimiz hamurumsu karışırımı tepsinin içine 2 ye ayırıp ince bir şekilde yayıyoruz. Tabii altınada yağlı kağıt koyarak
3) Salça, kırmızıbiber, kekik ve sarımsak tozunu kaseye koyup suyla iyice eritiyoruz. Kaşıkla hamurların üzerine iyice yayıyoruz
4) Halka halka kestiğimiz soğanları ve rendelediğimiz kaşarları salçanın üzerine koyuyoruz
5)Tavukları Veya Etleri bayaa ince kuşbaşı olarak kesiyoruz. Kestiğimiz etleride üzerine salçamızı, soğanımızı ve kaşarımızı eklediğimiz hamurların üzerine yayıyoruz.
6) Et üzerine kestiğimiz domatesleri yerleştiriyoruz
7) En üste kalan kaşar rendesini ekleyip üzerinden hazırladığımız salçalı suyu gezdiriyoruz. İsteğe bağlı olarak kekik, kırmızı biber
8) Tamamlanan pizzaları 180 derece de önceden ısıttığımız fırına atıyoruz ve yaklaşık 35 dakika sonra yemeye hazır oluyorlarbench_O
Protein Tozsuz Shake
SHAKE
Süt-Muz-Yulaf Ezmesi-2 Tane Haşlanmış Yumurta Beyazı-Kayısı-hurma-Fıstık Ezmesi-100gr Lor
Shakeimizde Protein Oranı Çok Yüksektir Yumurtayı Haşlamadan Koymayınız Hastalık Kapma Sansınız Var Bunları Blendir da güzelce Hazırlayın Ve İçin Antreman
Dan Hemen SOnra Alcaksanız Süt Yerine Su Koyun Kana Daha Kolay Karışır Süt İle İçicekseniz Çalısmadan Önce Ve Uyumadan Önce İçin Gece Uyumadan İçerseniz Kaslarınızın Uyku Sırasında Onarılırken Protein Desteğinde Bulunursunuz Vede Süt Yavas Yavas Kana Geçer...
PROTEİN TOZSUZ BAR
BAR
300Gr Yulaf
2 Yemek Kaşığı Fındık Ezmesi
4Yumurta Beyazı
2Muz
1Yemek Kaşığı Bal
150Ml Süt
1Çay Kaşığı Tarçın
Bunları Pişirip Kalıplara Döküp Çalısma Öncesi Sonrası Yiyin İyi Forumlar İyi Çalışmalar Lütfen ÇALMAYIN Sorularınıza Açığım...
UYUMADAN ÖNCE MUTLAKA İÇİN
Bollca Yulaf Ezmesiyle Sütü Blendıra Koyup Karıştırın Sonrada Kuru Üzüm Ve Kuru Kayısı Varsa Koyun Ve 1 Kaşık Bal Koyun VE Karıştırın Sonra Onu İçin Tüm gece Siz Uyurken Kaslarınızı Besler
Proteinli Krep
10 yumurta
1/2 paket yulaf
3 kepce protein tozu (vanilya yada muz tercihen)
1 adet muz
10 yumurtanin beyazi ve 2 sarisi ile bu malzemeleri mixerde karistiriyoruz. Teflon tavaya cok az zeytinyagi surmek kaydiyla bu bilesimi kizgin tavaya dokuyoruz. Once altini sonra cevirerek ustunu pisiriyoruz. Bu karisim 3 adet krep yapiyor.
Protein miktari 90gr (protein tozu) + 45gr (yumurta) toplam 135gr
PROTEİN TOZU KATMAK İSTEMEYENLER MUZ YERİNE BROKOLİ VE TAZE KAŞAR RENDELESİN İYİ BİR ÖĞÜN
YUMURTALI STEAK (BİFTEK)
Bifteği Güzelce Yağsız Kızartın Üstüne Yumurtanızı Kırın Tam Bir Protein Deposu Yanınada Kıymalı Spagetti




Enerji Yiyeceği
3 Kaşık Bal 1Kaşık Keçi Boynuzu Pekmez Bunları Yoğurtla Karıştırıp Yiyin Enerji Patlaması Yaşarsınız Spor Öncesi Günde 1 Kez
PROTEİNLİ KEK
200 gr yulaf ezmesi
6 yumurta akı
toz kakao
kabartma tozu
çok az şeker
bu şekilde tarifim. kakao tozunu fazla koymuorm.
PROTEİNLİ ÇİĞ KÖFTE
Malzemeler
500 veya 1000 gram çiğköftelik kıyma ( yağsız ve damarsız )
1 kg Çiğ Köftelik ince bulgur
2-3 Yemek kaşığı Salça
2-3 Adet Kuru Soğan
min. 250 Gram isot
Yapılışı
Öncelikle isotumuzu sıcak suya bırakıyoruz .Öyle kalsın... 2 yada 3 adet soğanımızı rendeliyoruz ve ince çiğ köfte bulguruyla yoğuruyoruz ( 15-20 dk ) Sonra 2 yada 3 yemek kaşığı salçamızı ilave edip bir 10 dk kadar yoğurmaya devam ediyoruz . sonra Sıcak suya bıraktığımız isotu suyla birlikte azar azar ilave ederek yoğurmaya devam ediyoruz . İsotun tamamını içine kattıktan sonra . Çiğ köftelik kıymamızıda ilave ederek yoğurmaya başlıyoruz ( 30 dk ile 1 saat ) bulgur sert şekilde olursa eğer ? ; ayrıca hafif hafif sıcak su dökerek yoğurabiliriz . Çiğ köfte tam rengini aldığında dışarda gördüğümüz gibi kırmızı değil siyah rengini alacaktır . Vee son olarak bir parça ağızımıza atıp tadıyoruz bulgurda sertlik yok ise çiğ köftemiz leziz bir şekilde yemeye hazırdır. Afiyet olsun
NOT : Buarada verdiğim ölçüler 4-5 kişiyi doyurur . O yüzden kendi midenize göre malzemeleri katabilirsiniz . Tekrardan afiyet olsun..
PORTAKALLI TAVUK
1 TAM HAŞLANMIŞ TAVUK
2 PORTAKAL
TAVUĞU HASLARKEN ALTINDA KALAN SUYA PORTAKALI 2 YE KESİP KOYUN VE
TAVUĞUN İÇİNEDE 1 TANE KOYUN HAŞLANIRKEN TADI DEĞİSİK AMA GÜZEL OLUYOR C VİTAMİNİ + PROTEİN
BOL PROTEİNLİ TATLI AYNI CHESKAKE GİBİ OLUYOR
BİR KALIP LORUN ÜSTÜNE İSTEDİĞİNİZ BİR REÇELİ DÖKÜN VE AZICIKTA YULAF VE BUNU YİYİN İNANINKİ TADI Bİ MUHTEŞEM.....
bench_Obench_Obench_Obench_Obench_Obench_O
PROTEİNLİ PATATES
PATATESİ HASLAYIN İÇİNİ AÇIK TAVUK ET KIYMA VE KARABİBER VB KOYUN VE YEMEYE HAZIR HEM YAĞSIZ HEM BOL PROTEİN
TEŞEKKÜR YETER VE YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN
SAYGILARIMLA CanadaliBadyci
300gr Yulaf
3Yumurta
2,5 Çorba Kaşığı Domates Salçası
Yarım Domates 1 Soğan
700 Gr Tavuk-Kırmızı Et-Kıyma-Balık Size Kalmış
Kekik-Kırmızı Biber-Kara Biber-Vb. Size Kalmış
Ve Tabiki Üstüne Kaşar Peyniri Rendeleyin...
Yapılışı:
1) 300gr kadar yulafı kasede 2 tam yumurta ve 2 yumurta beyazı, yarım bardak suyla iyice karıştırıyoruz
2) Elde ettiğimiz hamurumsu karışırımı tepsinin içine 2 ye ayırıp ince bir şekilde yayıyoruz. Tabii altınada yağlı kağıt koyarak
3) Salça, kırmızıbiber, kekik ve sarımsak tozunu kaseye koyup suyla iyice eritiyoruz. Kaşıkla hamurların üzerine iyice yayıyoruz
4) Halka halka kestiğimiz soğanları ve rendelediğimiz kaşarları salçanın üzerine koyuyoruz
5)Tavukları Veya Etleri bayaa ince kuşbaşı olarak kesiyoruz. Kestiğimiz etleride üzerine salçamızı, soğanımızı ve kaşarımızı eklediğimiz hamurların üzerine yayıyoruz.
6) Et üzerine kestiğimiz domatesleri yerleştiriyoruz
7) En üste kalan kaşar rendesini ekleyip üzerinden hazırladığımız salçalı suyu gezdiriyoruz. İsteğe bağlı olarak kekik, kırmızı biber
8) Tamamlanan pizzaları 180 derece de önceden ısıttığımız fırına atıyoruz ve yaklaşık 35 dakika sonra yemeye hazır oluyorlarbench_O
Protein Tozsuz Shake
SHAKE
Süt-Muz-Yulaf Ezmesi-2 Tane Haşlanmış Yumurta Beyazı-Kayısı-hurma-Fıstık Ezmesi-100gr Lor
Shakeimizde Protein Oranı Çok Yüksektir Yumurtayı Haşlamadan Koymayınız Hastalık Kapma Sansınız Var Bunları Blendir da güzelce Hazırlayın Ve İçin Antreman
Dan Hemen SOnra Alcaksanız Süt Yerine Su Koyun Kana Daha Kolay Karışır Süt İle İçicekseniz Çalısmadan Önce Ve Uyumadan Önce İçin Gece Uyumadan İçerseniz Kaslarınızın Uyku Sırasında Onarılırken Protein Desteğinde Bulunursunuz Vede Süt Yavas Yavas Kana Geçer...
PROTEİN TOZSUZ BAR
BAR
300Gr Yulaf
2 Yemek Kaşığı Fındık Ezmesi
4Yumurta Beyazı
2Muz
1Yemek Kaşığı Bal
150Ml Süt
1Çay Kaşığı Tarçın
Bunları Pişirip Kalıplara Döküp Çalısma Öncesi Sonrası Yiyin İyi Forumlar İyi Çalışmalar Lütfen ÇALMAYIN Sorularınıza Açığım...
UYUMADAN ÖNCE MUTLAKA İÇİN
Bollca Yulaf Ezmesiyle Sütü Blendıra Koyup Karıştırın Sonrada Kuru Üzüm Ve Kuru Kayısı Varsa Koyun Ve 1 Kaşık Bal Koyun VE Karıştırın Sonra Onu İçin Tüm gece Siz Uyurken Kaslarınızı Besler
Proteinli Krep
10 yumurta
1/2 paket yulaf
3 kepce protein tozu (vanilya yada muz tercihen)
1 adet muz
10 yumurtanin beyazi ve 2 sarisi ile bu malzemeleri mixerde karistiriyoruz. Teflon tavaya cok az zeytinyagi surmek kaydiyla bu bilesimi kizgin tavaya dokuyoruz. Once altini sonra cevirerek ustunu pisiriyoruz. Bu karisim 3 adet krep yapiyor.
Protein miktari 90gr (protein tozu) + 45gr (yumurta) toplam 135gr
PROTEİN TOZU KATMAK İSTEMEYENLER MUZ YERİNE BROKOLİ VE TAZE KAŞAR RENDELESİN İYİ BİR ÖĞÜN
YUMURTALI STEAK (BİFTEK)
Bifteği Güzelce Yağsız Kızartın Üstüne Yumurtanızı Kırın Tam Bir Protein Deposu Yanınada Kıymalı Spagetti





Enerji Yiyeceği
3 Kaşık Bal 1Kaşık Keçi Boynuzu Pekmez Bunları Yoğurtla Karıştırıp Yiyin Enerji Patlaması Yaşarsınız Spor Öncesi Günde 1 Kez
PROTEİNLİ KEK
200 gr yulaf ezmesi
6 yumurta akı
toz kakao
kabartma tozu
çok az şeker
bu şekilde tarifim. kakao tozunu fazla koymuorm.
PROTEİNLİ ÇİĞ KÖFTE
Malzemeler
500 veya 1000 gram çiğköftelik kıyma ( yağsız ve damarsız )
1 kg Çiğ Köftelik ince bulgur
2-3 Yemek kaşığı Salça
2-3 Adet Kuru Soğan
min. 250 Gram isot
Yapılışı
Öncelikle isotumuzu sıcak suya bırakıyoruz .Öyle kalsın... 2 yada 3 adet soğanımızı rendeliyoruz ve ince çiğ köfte bulguruyla yoğuruyoruz ( 15-20 dk ) Sonra 2 yada 3 yemek kaşığı salçamızı ilave edip bir 10 dk kadar yoğurmaya devam ediyoruz . sonra Sıcak suya bıraktığımız isotu suyla birlikte azar azar ilave ederek yoğurmaya devam ediyoruz . İsotun tamamını içine kattıktan sonra . Çiğ köftelik kıymamızıda ilave ederek yoğurmaya başlıyoruz ( 30 dk ile 1 saat ) bulgur sert şekilde olursa eğer ? ; ayrıca hafif hafif sıcak su dökerek yoğurabiliriz . Çiğ köfte tam rengini aldığında dışarda gördüğümüz gibi kırmızı değil siyah rengini alacaktır . Vee son olarak bir parça ağızımıza atıp tadıyoruz bulgurda sertlik yok ise çiğ köftemiz leziz bir şekilde yemeye hazırdır. Afiyet olsun
NOT : Buarada verdiğim ölçüler 4-5 kişiyi doyurur . O yüzden kendi midenize göre malzemeleri katabilirsiniz . Tekrardan afiyet olsun..
PORTAKALLI TAVUK
1 TAM HAŞLANMIŞ TAVUK
2 PORTAKAL
TAVUĞU HASLARKEN ALTINDA KALAN SUYA PORTAKALI 2 YE KESİP KOYUN VE
TAVUĞUN İÇİNEDE 1 TANE KOYUN HAŞLANIRKEN TADI DEĞİSİK AMA GÜZEL OLUYOR C VİTAMİNİ + PROTEİN
BOL PROTEİNLİ TATLI AYNI CHESKAKE GİBİ OLUYOR
BİR KALIP LORUN ÜSTÜNE İSTEDİĞİNİZ BİR REÇELİ DÖKÜN VE AZICIKTA YULAF VE BUNU YİYİN İNANINKİ TADI Bİ MUHTEŞEM.....
bench_Obench_Obench_Obench_Obench_Obench_O
PROTEİNLİ PATATES
PATATESİ HASLAYIN İÇİNİ AÇIK TAVUK ET KIYMA VE KARABİBER VB KOYUN VE YEMEYE HAZIR HEM YAĞSIZ HEM BOL PROTEİN
TEŞEKKÜR YETER VE YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN
SAYGILARIMLA CanadaliBadyci
Son düzenleme: