Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geçen hafta güzel bir check up tan geçtim ve sonuçları dün elime geçti.
Düzenli ve az yağlı beslenme+spor+iyi uyku sayesinde herşey süper çıktı.
Hatta bazı aşırılıklar bile vardı. Kötü kolestrol bayaa düşük, iyi kolestrol yüksek çıktı. Hormonlar gayet iyi ve idealin üstünde çıktı. En sevindiğim ise alyuvar sayımın normal seviyenin üstüne çıkmış olası Doktor damızlık gibi olduğumu ve spora ara vermeden 3-4 ayda bir kan vermemi söyledi.
En güzeli ise beslenmemim yanlış olduğunu devamlı iddaa eden annemin susup bana karışmama kararı alması oldu(sabahları 8 yumurtayı kafasına takıyor da). Kimse bu sporun zararlı olduğunu söyleyemez, adam gibi yapıldığı sürece sonuçları mükemmel olacaktır
Aslında doktora omurilik rahatsızlığımdan dolayı gitmiştim, biraz da samimi biridir. Rica ettim bi güzellik yaptı. Özel hastanede değil de devlet hastanesinde yaptırdım tahlilleri. Fiyatını bilemeyeceğim ama fazla olmaması gerekiyor.
Cahillikten ilk vg basladıgımda 6 ay kadar her sabah 3 tane cıg yumurtayı sarısıyla beraber ıctım. sonrasında 7 kaynamış yumurta beyazı devam ettım. Son iki gundurde 10 cig yumurta beyazı ıcıyıorm. Bi yerimde bir rahatsızlık hıssetmedım 1 senemı doldurdum sporda. Ancak tahlilde hic yaptırmadım suana kadar. Yorum senin pek bisi cıkmaz ama... cunku tahlil hic yaptırmadım.
Cahillikten ilk vg basladıgımda 6 ay kadar her sabah 3 tane cıg yumurtayı sarısıyla beraber ıctım. sonrasında 7 kaynamış yumurta beyazı devam ettım. Son iki gundurde 10 cig yumurta beyazı ıcıyıorm. Bi yerimde bir rahatsızlık hıssetmedım 1 senemı doldurdum sporda. Ancak tahlilde hic yaptırmadım suana kadar. Yorum senin pek bisi cıkmaz ama... cunku tahlil hic yaptırmadım.
Son zamanlarda gündeme gelmemiş olsa da geçmişte yumurtanın çiğ olarak tüketilmemesi hakkında bu forumda çok konuşuldu. Ufak bir arama yaparsanız ne gibi sakıncaları olduğunu bulabilirsiniz.